Φωτοβολταϊκά: Αξίζει η εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος;

«Αξίζει η εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος;». Αυτό είναι το ερώτημα στο οποίο θα απαντήσει ο μηχανολόγος, Σπήλιος Προίσκος, σε ενημερωτική εκδήλωση, την Πέμπτη 23 Μαρτίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων «Ο Θέογνις» (28ης Οκτωβρίου 62), με σκοπό να απαντηθούν όλες οι απορίες, αμφιβολίες και ζητήματα σχετικά με τα φωτοβολταϊκά καθώς επίσης και να αποσαφηνιστεί ό,τι σωστό ή λάθος ακούγεται στην ελεύθερη αγορά.

«Έχοντας ήδη αντιμετωπίσει ενάμιση χρόνο ενεργειακής κρίσης και με μια δύσκολη ενεργειακά δεκαετία μπροστά μας, προσπαθούμε να βρούμε λύσεις αντιμετώπισης του ενεργειακού κόστους. Πολλά λέγονται και ακόμα περισσότερες επιλογές, μας παρουσιάζονται. Επιδοτήσεις, φωτοβολταϊκά συστήματα, ενεργειακές κοινότητες, αναβάθμιση συσκευών και αρκετές άλλες “μαγικές λύσεις”.

Τι πραγματικά συμβαίνει και γιατί ξαφνικά τώρα όλοι τρέχουν και μιλάνε για φωτοβολταϊκά;

Στην εκδήλωση Θα μπορέσει ο καθένας να θέσει ερωτήσεις και ό,τι άλλες απορίες έχει. Συμφέρει και κατά πόσο αξίζει να προχωρήσω στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος; Τι μπορώ να περιμένω και τι παγίδες υπάρχουν; Πώς μπορώ να διασφαλίσω ότι θα κάνω μια καλή επιλογή; Μπορώ να μειώσω το κόστος ενέργειας με ένα φωτοβολταϊκό σύστημα ή υπάρχει κάτι άλλο να κάνω;».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button