Αθ. Μπούρας: Στην τελετή αποφοίτησης ΓΕΛ Μαγούλας

Δελτίο τύπου Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, κ. Αθανάσιου Μπούρα:

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Αθανάσιος Μπούρας, παρευρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης του Γενικού Λυκείου Μαγούλας, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Στην προσφώνησή του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Παναγιώτης Πιτέλης, αναφέρθηκε στις πολύχρονες προσπάθειες και ενέργειες του κ. Μπούρα για την στήριξη και επίλυση των προβλημάτων των σχολείων της Μαγούλας. Συγκεκριμένα εξήρε την συμβολή του Αντιπροέδρου της Βουλής προκειμένου να αποτραπεί η συγχώνευση των δημοτικών σχολείων της περιοχής, αλλά και να διατηρηθεί το καθεστώς αυτόνομης λειτουργίας του Λυκείου, εμποδίζοντας τον υποβιβασμό του σε γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις.

Επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τον κ. Μπούρα για την συνεισφορά του στην επαναλειτουργία του εξεταστικού κέντρου του Λυκείου Μαγούλας που είχε διακοπεί, με ιδιαίτερα θετικές επιπτώσεις στην ψυχολογία των μαθητών της περιοχής και για την επανακήρυξη της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ με πρόσφατη ερώτηση του προτείνει την καθ’ υπέρβαση εισαγωγή τους στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της Βουλής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου και όλους τους παρευρισκόμενους για την εμπιστοσύνη που επεφύλαξαν στο πρόσωπό του, ευχήθηκε στους μαθητές καλή σταδιοδρομία, πρόοδο και κάθε επιτυχία στην ζωή τους. Στάθηκε ιδιαίτερα στις μεγάλες προσπάθειες των γονέων που με θυσίες στήριξαν όλα τα χρόνια τα παιδιά τους. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τους καθηγητές των παιδιών που όλα τα χρόνια έδωσαν στα παιδιά όλα τα εφόδια για την παραπέρα επιτυχία τους.
Μετά το πέρας των χαιρετισμών ακολούθησε η βράβευση του κ. Μπούρα για την σταθερή στήριξη που παρέχει διαχρονικά στους γονείς και μαθητές της Μαγούλας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button