Ίδρυση Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μεγάρων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.) και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων προσκαλεί τους μικρούς της φίλους που αγαπούν τις βιβλιοπεριπέτειες, να δηλώσουν συμμετοχή στην πρώτη Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης.

 

Στόχος είναι η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και της γλωσσικής έκφρασης, καθώς η δημιουργική ανάγνωση ενισχύει τις κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών και βελτιώνει την πνευματική ποιότητα της καθημερινής ζωής.

 

Με όχημα το βιβλίο, τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε ονειρεμένους κόσμους και θα εφοδιαστούν με νέες εμπειρίες. Η ένταξη βιωματικών δραστηριοτήτων, όπως ζωγραφική – κατασκευές – θεατρικό παιχνίδι, θα συμβάλλει άμεσα στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών από τα παιδιά, κάτι που θα ενισχύσει σημαντικά την υπευθυνότητά τους.

 

Την Παιδική Λέσχη οργανώνουν και συντονίζουν: Η κ. Αλεξάνδρα Σταματιάδη, Δημοσιογράφος, αποφ. Τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία στο πανεπιστήμιο Αθηνών και ο κ. Γιάννης Μωραΐτης τελειόφοιτος της Φιλολογικής σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. 

 

Πληροφορίες Δηλώσεις Συμμετοχής στο τηλέφωνο της Δ.Β.Μ 2296300544

Παρόμοια άρθρα

Back to top button