Ερώτηση Κώτσηρα προς Κεραμέως για περαιτέρω ενίσχυση τεχνολογικού εξοπλισμού σε σχολεία και μαθητές της Δυτικής Αττικής

Δελτίο τύπου από το γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κώτσηρα αναφέρεται στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή απευθυνόμενη στην υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως, με θέμα την Ενίσχυση των Σχολικών Μονάδων των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων και Φυλής με Υλικοτεχνικό Εξοπλισμό, καθώς, όπως τόνισε στη Δυτική Αττική διαμένουν και φοιτούν πολλοί μαθητές, λαϊκών οικογενειών, των οποίων οι οικονομικές δυνατότητες είναι αρκετά περιορισμένες.

Ο Βουλευτής επεσήμανε ότι, με βάση σχετική ανακοίνωση, το Υπουργείο Παιδείας έχει εξασφαλίσει 65.965 φορητές συσκευές αξίας άνω των 20 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ και 25.648 φορητές συσκευές αξίας άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ μέσω δωρεών για τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας, ανταποκρινόμενο στις πρωτόγνωρες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα παραπάνω αναμένει την απάντηση της Υπουργού σχετικά με τις ενέργειες τις οποίες σκοπεύει να κάνει για την επιπλέον ενίσχυση των σχολείων της Δυτικής Αττικής.

201116_ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΩΤΣΗΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ_ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button