Γρ. Σταμούλης: «Ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταφοράς LNG από το Πέραμα – Άμεσα κινητοποιήσεις και ασφαλιστικά μέτρα»

Ανακοίνωση του δημάρχου Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη, που αφορά στο ενδεχόμενο μεταφοράς LNG με βυτιοφόρα από το Πέραμα Μεγάρων, αναφέρει:

«Επειδή υπάρχουν πληροφορίες, ότι ο ΟΛΕ και η ΔΕΣΦΑ αφήνουν ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταφοράς των βυτιοφόρων υγροποιημένου αερίου μέσω της προβλήτας του Περάματος, καλώ όλους τους πολίτες των Μεγάρων, της Νέας Περάμου και της Κινέττας σε εγρήγορση, διότι σύντομα θα προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις, προκειμένου να αποτρέψουμε αυτή την ενέργεια.

Καλώ όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς να συστρατευτούν σε αυτό τον αγώνα, για να έχουμε το αποτέλεσμα, που προσδοκά η τοπική κοινωνία. Παράλληλα έχω ήδη δώσει εντολή στην νομική υπηρεσία του Δήμου, να ετοιμάσει ασφαλιστικά μέτρα κατά οποιασδήποτε τέτοιας ενέργειας.
Από εδώ και πέρα τον λόγο θα τον έχει και ο λαός και τα δικαστήρια».

Να σημειωθεί ότι για το «ενδεχόμενο» μεταφοράς LNG με βυτιοφόρα από το Πέραμα Μεγάρων, ο δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης: «Αναγγελία διέλευσης LNG από τη Μεγαρική Ακτή. Σε συνέχεια της χθεσινής ενημέρωσης σχετικά με τη διέλευση LNG και όπως μας έγινε γνωστό, το Ε/Γ Θεολόγος θα αποπλεύσει από τη Μεγαρική Ακτή προς τη Ρεβυθούσα. Φυσικά, δεν εφησυχάζουμε μέχρι να λήξει οριστικά κάθε σκέψη που θέλει τη διέλευση LNG από την Ελευσίνα».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button