Γρ. Σταμούλης: Επιμένει για την τοποθέτηση 2ου ΑΤΜ στη Νέα Πέραμο

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων:

Οι ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου συνεχίζονται για την τοποθέτηση και 2ου ΑΤΜ στη Νέα Πέραμο και ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης επιμένει ότι η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας οφείλει άμεσα να ικανοποιήσει το αίτημα του Δήμου και την απαίτηση των πολιτών της Νέας Περάμου και γι’ αυτό το λόγο έστειλε και νέο έγγραφο στον Διοικητή.

Στο έγγραφο αυτό (αριθμ. Πρωτ: 4133/3.3.2020) αναφέρονται τα εξής:

ΘΕΜΑ: Τοποθέτηση δεύτερου μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών στην Νέα Πέραμο
ΣΧΕΤ.: α. Το υπ’ αριθ. πρωτ. 24665/17-12-2019 έγγραφό μας
β. Το υπ’ αριθ. πρωτ. 2142/29-01-2020 έγγραφό μας

Αξιότιμοι κύριοι,

Επανερχόμαστε και πάλι μετά από δύο ατελέσφορες προσπάθειες αναφορικά με το αίτημά μας για τοποθέτηση δεύτερου μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών στην πόλη της Νέας Περάμου.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει από πλευράς σας καμία απάντηση, που να μας ενημερώνει για την πρόθεσή σας στο αίτημά μας αυτό.

Θεωρώντας, ότι η Εθνική Τράπεζα έχει υψηλά στις προτεραιότητες της την εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς και την ανακούφισή τους από την ταλαιπωρία στην οποία αυτοί έχουν περιέλθει στην Νέα Πέραμο, εξ’ αιτίας του κλεισίματος του μοναδικού τραπεζικού καταστήματος στην πόλη, αυτού της Εθνικής Τράπεζας, αναμένουμε την άμεση απάντησή σας στο δίκαιο αυτό αίτημά μας.

Ευελπιστούμε, πως αυτή την φορά τουλάχιστον θα απαντήσετε στον Δήμο, ο οποίος είναι ένας από τους σημαντικούς θεσμούς της Πολιτείας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button