Γρ. Σταμούλης: «Ευχαριστώ τους συμπολίτες Γιώργο Βαλτά και Πηνελόπη Καρβέλα

Ευχαριστίες δημάρχου Μεγαρέων στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης «Της γειτονιάς τα μαγειρέματα»

Ακολουθεί δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Μεγαρέων:

Στο μέτωπο της μεγάλης φωτιάς στα Γεράνεια έδωσαν μάχη πολλοί, για να σταματήσει το κακό. Πυροσβέστες, Αεροπόροι, Στρατιώτες, Αστυνομικοί, Δημοτικοί υπάλληλοι, εθελοντικές ομάδες από τα Μέγαρα αλλά και από γειτονικές περιοχές, ιδιοκτήτες βυτιοφόρων μεταφοράς νερού, φιλοζωϊκές οργανώσεις, κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μεγάρων στο Αλεποχώρι ακόμη και ιδιώτες. Ολοι αυτοί ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την κατάσβεση της τεράστιας πυρκαγιάς.Ο δήμαρχος τούς ευχαρίστησε όλους με δημόσιες δηλώσεις του και με σχετικά Δελτία Τύπου.

Υπήρξαν κι άλλοι όμως που συνέδραμαν το έργο όλων εκείνων, που αγωνιζόντουσαν στις διάφορες περιοχές του Δήμου Μεγάρων για την αναχαίτηση της φωτιάς και πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους προσφέροντας μερίδες φαγητού, σαλάτες, ψωμί, νερά, και αναψυκτικά δωρεάν όπως οι συμπολίτες μας Πηνελόπη Καρβέλα και Γιώργος Βαλτάς, που διατηρούν στα Μέγαρα επιχείρηση εστίασης «της γειτονιάς τα μαγειρέματα».

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Την ώρα της μάχης στο μέτωπο της φωτιάς σε όσους επιχειρούν για την κατάσβεσή της ένα μπουκάλι νερό, ένα αναψυκτικό και λίγο φαγητό ξεκουράζει και δίνει κουράγιο και δύναμη σε όλους για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.
Από καρδιάς θέλω να επαινέσω, να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την Πηνελόπη Καρβέλα και Γιώργο Βαλτά, για την ευγενική προσφορά τους.
Η χειρονομία τους αυτή δείχνει τον εξαιρετικό χαρακτήρα τους, τιμά τους ίδιους αλλά και τον Δήμο μας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Πηνελόπη και Γιώργο εύχομαι υγεία και δύναμη και «της γειτονιάς τα μαγειρέματα» να προοδεύουν από το καλό στο καλύτερο».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button