Συνάντηση Μπούρα με αντιπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πτηνοτρόφων Μεγάρων

Δελτίο τύπου του αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας είχε συνάντηση στο γραφείο του στη Βουλή με αντιπροσωπεία από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πτηνοτρόφων Μεγάρων.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος. Από την πλευρά του Συνεταιρισμού συμμετείχαν ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού Θωμάς Παπαγιάννης, η δικηγόρος Κατερίνα Μητρογιώργη, ο πολιτικός μηχανικός Σπύρος Μουρτζούκος.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η μετεγκατάσταση του εργοστασίου ζωοτροφών, που βρίσκεται στο Συνεταιρισμό σε νέο, πιο σύγχρονων εγκαταστάσεων, εργοστάσιο στην περιοχή του Αγίου Βλάση Μεγάρων.

Ο κ. Μπούρας άκουσε με προσοχή τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού, οι οποίοι του εξέθεσαν τα ζητήματα που έχουν προκύψει από τη μετεγκατάσταση, με βασικότερο την προέγκριση αδειοδότησης για το νέο εργοστάσιο.

Ο Αντιπρόεδρος βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό του Συνεταιρισμού και, ήδη, έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε άμεσα να επιλυθούν όλα τα ζητήματα και γρήγορα να τεθεί σε λειτουργία το νέο σύγχρονο εργοστάσιο στον Άγιο Βλάσση.
Ο κ. Μπούρας θα είναι σε διαρκή επαφή τόσο με το Συνεταιρισμό όσο και με τους αρμόδιους φορείς για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button