Ευρωεκλογές: Επίσκεψη κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με δελτίο τύπου αναφέρεται στην επίσκεψη κλιμακίου στελεχών του κόμματος στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο, το Σάββατο 25 Μαΐου.

«Το Σαββάτο το πρωί επισκέφθησαν τα Μέγαρα και την Νέα Πέραμο οι υποψήφιες Ευρωβουλεύτριες, Έλενα Κουντουρά και Μέλπω Λεκατσά, συνοδευόμενες από κλιμάκιο στελεχών του Σύριζα ΠΣ τον συντονιστή της ΟΜ Μεγάρων, Κώστα Χατζηδημητρίου, τη συντονίστρια της ΟΜ Νέας Περάμου Αναστασία Χατζηπολυχρόνη, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μάρκο Χατζησάββα, τον πρώην γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής Γιάννη Μεϊμαράκη και άλλα στελέχη του κόμματος.

Στις 11:00 υπήρξε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Μαργέτη, όπου αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής, τα Ευρωπαϊκά προγράμματα ως μοχλό ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών κι άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στις 11:30 έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου του κόμματος στην κεντρική πλατεία όπου καλωσόρισε και προλόγισε τους υποψηφίους ο συντονιστής της ΟΜ Μεγάρων, Κώστας Χατζηδημητρίου. Η Έλενα Κουντουρά και η Μέλπω Λεκατσά με το μεστό κι επίκαιρο λόγο τους κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών ακολούθησε περιοδεία στο κέντρο της πόλης, όπου και μοιράσθηκε προεκλογικό υλικό στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα που συνόδευε τους υποψηφίους ήταν 15μελής, που σημαίνει ότι υπήρξε έντονη παρουσία στον Δήμο. Ήταν πολύ θετική η ανταπόκριση της κοινωνίας, σε σύγκριση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές».

Για τις Οργανώσεις Μελών Μεγάρων και Νέας Περάμου

Οι συντονιστές
Κώστας Χατζηδημητρίου
Αναστασία Χατζηπολυχρόνη

Παρόμοια άρθρα

Back to top button