Γ. Κουμπέτσος: «Υπέρμαχος του καλωδίου υπερυψηλής τάσης ο κ. Σταμούλης»

Δελτίο Τύπου του συνδυασμού Μέγαρα Ν. Πέραμος-Νέο Ξεκίνημα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο της 7ης Ιουλίου που προκάλεσε η αντιπολίτευση με θέμα την συζήτηση επί του φλέγοντος ζητήματος της διέλευσης του καλωδίου υπερυψηλής τάσης μέσα στα όρια του Δήμου μας, ήρθε να ξεσκεπάσει τις πράξεις και τις προθέσεις της Διοίκησης του κ. Σταμούλη.

Ο κ. Σταμούλης ομολόγησε μπροστά στον λαό των Μεγάρων και της Νέας Περάμου ότι, αποφάσισε αυθαίρετα την αλλαγή πλεύσης απέναντι στο κρίσιμο αυτό ζήτημα αγνοώντας την εντολή του Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς καμία διαβούλευση ούτε σε επίπεδο Δημοτικών Παρατάξεων ,ούτε σε συνεννόηση με τους επικεφαλής και τους συμβούλους. «Παρέβη το καθήκον του» ως Δήμαρχος και λειτούργησε όπως πολύ καλά ξέρει με την αρχή του αποφασίζουμε και διατάζουμε.

Μετατράπηκε δε, ως ειδικότερος των ειδικών και σε κάθε του τοποθέτηση προσπαθούσε να πείσει ότι, το εν λόγω έργο είναι αβλαβές για την δημόσια υγεία και κακώς ανησυχούμε. Κε Σταμούλη είστε σε λάθος πλευρά!! Οι όποιες συμφωνίες προφανώς έχετε κάνει κάτω από τραπέζι και με αδιαφανείς όρους, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Μοναδικό μας μέλημα είναι τα συμφέροντα του τόπου μας.

Σα να μην έφτανε όμως αυτό, μέσα σε πλήρη σύγχυση και αμηχανία ξεστόμισε και το μεγάλο ψέμα, «δεν υπάρχει EuroAsia Interconnector, δεν υπάρχει έργο»!!! Και μάλιστα, προφανώς για να το πιστέψει και ο ίδιος το επαναλάμβανε διαρκώς κάθε φορά που έπαιρνε τον λόγο. Τον εαυτό του μπορεί να τον έχει πείσει, μερικούς (ευτυχώς για την πόλη μας λίγους) δημοτικούς συμβούλους της συμπαράταξης ενδεχομένως τους έχει παραπλανήσει.

Η παράταξη μας και ο επικεφαλής μας κος Κουμπέτσος Γιώργος, ανέδειξαν ως όφειλαν την αλήθεια!!! Ιδού λοιπόν οι ευχαριστίες της EuroAsia Interconnector στην Ελληνική Κυβέρνηση την 07/06/2020:

«Λευκωσία, 7 Ιουνίου 2020 – Η EuroAsia Interconnector, ο επίσημος φορέας υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου Κοινού Ενδιαφέροντος ΕΚΕ-PCI 3.10 Ισραήλ Κύπρος Ελλάδα-Κρήτη, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους υπουργούς ενέργειας του Ισραήλ, της Ελλάδας και της Κύπρου για την πλήρη στήριξη τους στο Ευρωπαϊκό Έργο Ηλεκτρικής Διασύνδεσης 1208km EuroAsia Interconnector που άρει την ενεργειακή απομόνωση της Κύπρου τον Δεκέμβριο του 2023……»

Και ο πλήρης χάρτης με την κατάληξη στην Αθήνα διαμέσου Κρήτης:

Πηγή: energypress.gr, 01/06/2020

H EuroAsia Interconnector υπάρχει, το έργο υφίσταται και προχωρά. Αυτή είναι η αλήθεια κε Σταμούλη!! Όσο και να θέλετε να την αποκρύψετε και να παραπλανήσετε τον λαό των Μεγάρων και της Νέας Περάμου , δεν θα τα καταφέρετε. Στο ψέμα θα μας έχετε απέναντι!!!

Παραδεχτείτε όσο είναι καιρός την πραγματική κατάσταση και ελάτε στην σωστή πλευρά του αγώνα, ακολουθήστε την πλειοψηφία πριν να είναι αργά!!! Ελάτε στην σωστή πλευρά του αγώνα, μαζί και δίπλα στους Δημότες και σας καλούμε να υποστηρίξετε τον όρκο σας και το καθήκον σας.
Αν δεν ξέρετε τον δρόμο, απλά ακολουθήστε μας!!!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button