Δωρεάν προβολή της παιδικής ταινίας «Ο Μικρός Πρίγκηπας» στις 15/7

Δωρεάν Προβολή της Παιδικής Ταινίας «Ο Μικρός Πρίγκηπας» από την ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΚΟΙΝΣΕΠ την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 20:45 στο Ανοικτό Γήπεδο Μπάσκετ στην Νέα Πέραμο.

Η δήλωση συμμετοχής για κράτηση θέσεων θα γίνει αυστηρά με μήνυμα στην ιστοσελίδα και στα social media (αναγράφονται παρακάτω) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός των θεατών δεν θα ξεπερνά το επιτρεπόμενο όριο, έτσι όπως έχει καθοριστεί και για τα υπόλοιπα θεάματα και θερινούς κινηματογράφους σε ανοικτούς χώρους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση των Χαρταετών μπορείτε να βρείτε:
1. Στην ιστοσελίδα μας www.xartaetoi.com
2. Στο facebook: www.facebook.com/xartaetoi.koinsep
3. Στο Instagram: www.instagram.com/xartaetoi

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

Η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα μας κράτησαν μακριά για αρκετό καιρό! Μείναμε στο σπίτι, κρατήσαμε αποστάσεις, αλλάξαμε τις συνήθειές μας… Όμως κάποιες συνήθειες δεν γίνεται ν’ αλλάξουν!
Όπως οι καλοκαιρινές διακοπές, τα θερινά σινεμά, η ανεμελιά και η διασκέδαση των παιδιών!

Οι Χαρταετοί με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν στην πρώτη τους δωρεάν εκδήλωση γνωριμίας, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 8:45’ μ.μ. στο Ανοικτό Γήπεδο Μπάσκετ* στην Νέα Πέραμο.

Εκείνη την βραδιά το γηπεδάκι μετατρέπεται σε αυτοσχέδιο καλοκαιρινό κινηματογράφο και περιμένει τους μικρούς μας φίλους ν’ απολαύσουμε παρέα, την παιδική ταινία «Ο Μικρός Πρίγκηπας»!

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, αλλά και σύμφωνα με τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας λόγω Covid-19, η προβολή θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα στην δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό.

Η δήλωση συμμετοχής για κράτηση θέσεων θα γίνει αυστηρά με μήνυμα στην ιστοσελίδα μας και στα social media και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός των θεατών δεν θα ξεπερνά το επιτρεπόμενο όριο, έτσι όπως έχει καθοριστεί και για τα υπόλοιπα θεάματα και θερινούς κινηματογράφους σε ανοικτούς χώρους. Στο μήνυμά σας, παρακαλούμε να αναγράφεται ο αριθμός των θέσεων για παιδιά και τους ενήλικους συνοδούς τους.

Λόγω των παραπάνω περιορισμών, ίσως δεν δοθεί η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να παρακολουθήσουν την ταινία… όμως αν η ζήτηση είναι μεγάλη, μπορούμε να οργανώσουμε και πάλι κάποια υπαίθρια προβολή στο προσεχές μέλλον.

Οδηγίες για τους μικρούς μας φίλους
«Φέρε μαζί το μαξιλάρι, το σνακ και το αντισηπτικό σου… για να καθίσεις αναπαυτικά και να κρατήσεις με ασφάλεια τις σωστές αποστάσεις. Οι γονείς/συνοδοί σου είναι υπεύθυνοι για την ασφάλειά σου και την διατήρηση των κανόνων. Σε περιμένουμε να διασκεδάσουμε παρέα και να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά!»

* Ευχαριστούμε την κα Γιάννα Ρήγα, Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» για την υποστήριξή της και την ευγενική παραχώρηση του χώρου για την προβολή της ταινίας μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση των Χαρταετών μπορείτε να βρείτε:
1. Στην ιστοσελίδα μας www.xartaetoi.com
2. Στο facebook: www.facebook.com/xartaetoi.koinsep
3. Στο Instagram: www.instagram.com/xartaetoi

Παρόμοια άρθρα

Back to top button