Συνδυασμός Νέο Ξεκίνημα: Ο Φόβος και ο Τρόμος της Διαφάνειας

Δελτίο τύπου απέστειλε ο συνδυασμός Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα με τίτλο: Ο Φόβος και ο Τρόμος της Διαφάνειας. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε δημοσίευση ,στον τοπικό τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , του κ Σταμούλη που αφορούσε την παραίτηση δημοτικού συμβούλου της Μείζονος Αντιπολίτευσης από την οικονομική επιτροπή του Δήμου μας.

Περιπίπτοντος Προέδρος της οικονομικής Επιτροπής είναι ο κ Σταμούλης και οι «πολιτικές βολές» του κ. Γεωργίου Στρατούρη αντικατοπτρίζουν την πολιτική που εφαρμόζει η διοίκηση και ιδιαίτερα ο ίδιος ο Δήμαρχος ! Φυσικά η απάντηση ήρθε με την γνωστή μέθοδο, με τον μόνο τρόπο που ξέρει αυτός ο κύριος, με την «ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ» όλων όσων αντιτίθενται και αντιπολιτεύονται τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.

Έγραψε ο κ Σταμούλης : «Μόνο ως ανέκδοτο ή ως κακόγουστο αστείο μπορεί να ερμηνευτεί η παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Γεωργίου Στρατούρη από́ την Οικονομική Επιτροπή, πριν από λίγες μέρες.»

Η ειρωνεία και η απαξίωση σε όλο τους το μεγαλείο
Πάλι καλά που τον προσφώνησε και κύριο…

Συνέχισε λέγοντας:
«Μία στείρα αντιπολίτευση γενικότερα και χωρίς κανένα εποικοδομητικό χαρακτήρα από τον εν λόγω Δημοτικό́ Σύμβουλο».

Μήπως θέλει ο κ Σταμούλης να μας θυμίσει την αντιπολίτευση που εκείνος έκανε;
Καθώς επίσης να μας επισημάνει τι το εποικοδομητικό πρότεινε όλα αυτά τα χρόνια;

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!
ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΣΗ!!!
ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΤΕ!!!
ΣΤΑ ΔΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΩΝ!!!

Κορυφαία αναφορά του κ. Σταμούλη ήταν : «δεν θα μπορούσε να είχε διαφορετική εξέλιξη από αυτήν της «λιποταξίας» και της υπεκφυγής (πάντα με πολιτικούς όρους)».

Σε ποια λιποταξία αναφέρεστε κ. Σταμούλη; Μήπως ακόμα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το 2012;
Που ενώ ο κ. Στρατούρης ήταν ο πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος Δημοτικός σας σύμβουλος σας γύρισε την πλάτη;
Oχι φυσικά γιατί δεν του δώσατε κάποια θέση, εξάλλου ελάσσονα αντιπολίτευση ήσασταν, αλλά διότι σας πήρε χαμπάρι (πάντα με πολιτικούς όρους, όπως λέτε και εσείς).

Την προσωπική επίθεση σας, κ Σταμούλη την κάνατε καλυπτόμενος πίσω από το έμμισθο Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου.

Είναι πρωτοφανές και ανήκουστο το Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου να σύρεται πίσω από έναν Δήμαρχο που το μόνο του μέλημα ήταν και είναι η προσωπική του προβολή! Να εξαπολύει δε προσωπική επίθεση σε έναν εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο.

Φυσικά η αλαζονεία που διέπει τον κ. Σταμούλη , των διοικούντων «και των συν αυτώ πολιτικών μισθοφόρων» ξεδιπλώνεται στα μάτια όλων των Δημοτών.

Κύριοι, το Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου έχει ως αποστολή την εξωτερίκευση του έργου του Δήμου συλλήβδην και όχι να επιτίθεται σε συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους επειδή αυτοί δεν ανήκουν στο «μαντρί» της Διοίκησης.

Πρέπει να σταματήσετε επιτέλους να συμπεριφέρεστε και να εκφράζεστε ως Αντιπολιτευόμενος…

Ο κ Στρατούρης, έχει αποδείξει μέσα από την πορεία της ενασχόλησής του με τα κοινά, το θάρρος της γνώμης του ,την ανιδιοτέλεια του ( λέξη που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει την αξία της), την αγάπη του για την περιοχή μας και το σθένος που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των συμπολιτών μας!

Είναι γνωστό εξάλλου ο βαθμό αποδοχής που λαμβάνει από μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας!!!

Κ. Σταμούλη σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει καταγγείλει επανειλημμένα τις τακτικές και μεθοδεύσεις σας ως προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και ως Δημάρχου . Προφανώς η ευθύνη της αντιπολίτευσης ως προς το έλεγχο της Διοίκησης δεν είναι ούτε επιθυμητή και φυσικά ούτε αρεστή.

Καλούμε για μία ακόμη φορά την Διοίκηση να έρθει στην σωστή πλευρά, αυτήν που μοναδικό σκοπό έχει το συμφέρον των πολιτών του Δήμου και να αφήσει την μοναχική όχθη των μικροσυμφερόντων, του φθόνου και της υπονόμευσης της Δημοκρατίας.

Κ. Σταμούλη, κύριοι της Διοίκησης, ο φόβος και ο τρόμος που σας διακατέχουν με τις διαδικασίες διαφάνειας είναι γνωστός σε όλο τον Δήμο από άκρη σε άκρη. Δεν υπάρχει ούτε ένας Δημότης που να αμφιβάλλει για αυτό. Τι σας έχει απομείνει πλέον; Οι προσωπικές επιθέσεις!

Υ.Γ Προτιμούμε να είμαστε χρήσιμοι παρά αρεστοί!

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού
Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα

Παρόμοια άρθρα

Back to top button