Γ. Κώτσηρας: Συνάντηση με Διοικητή ΟΑΕΔ για την ενίσχυση της Δυτ. Αττικής

Δελτίο Τύπου του Βουλευτή Δυτικής Αττικής Γιώργου Κώτσηρα για τη συνάντηση που πραγματοποίησε την Παρασκευή 15 Μαΐου, με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη:

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κώτσηρας συναντήθηκε την Παρασκευή, 15 Μαΐου, με τον κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, Διοικητή του ΟΑΕΔ, και συζήτησαν για θέματα που απασχολούν τους Δήμους και τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στο ζήτημα των ογδόντα (80) εργατικών κατοικιών στην παραλία της Ελευσίνας, οι οποίες δεν έχουν παραδοθεί ακόμη και γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστούν τεχνικές και νομικές δυσκολίες, ώστε να επιλυθεί οριστικά το θέμα. Αναφέρθηκε, επίσης, στο αίτημα του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής, για ένταξη τους στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ. Θα δρομολογηθεί σύντομα συνάντηση με τον φορέα εκπροσώπησης των τριτέκνων.

Επίσης, συζητήθηκε η συνεργασία με τους Δήμους της Δυτικής Αττικής για την εκπαίδευση και κατάρτιση τεχνικών επαγγελματιών προς ενίσχυση του εργατικού δυναμικού και των επιχειρήσεων της περιοχής. Ήδη, όπως ενημερώθηκε ο κ. Κώτσηρας, δρομολογούνται σχετικές συμφωνίες.

Συζητήθηκε, επίσης, η αναγκαία ενίσχυση που απαιτείται μέσω προγραμμάτων εργασίας ώστε να αντιμετωπιστεί το μείζον ζήτημα της ανεργίας.

Ο κ. Κώτσηρας εκφράζει την ικανοποίηση του από τη συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη και τις δράσεις του Οργανισμού, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή για τα ζητήματα των περιοχών της Δυτικής Αττικής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button