Γ. Μπερδελής: «Οι επιτυχίες δείχνουν πως το επίπεδο του αθλητισμού των πόλεων μας, αποτελεί και τον δείκτη του πολιτισμού μας»

«Σημαντικό αθλητικό γεγονός για τα δημοτικά δρώμενα, αποτελεί η άνοδος της αντρικής ομάδας βόλεϊ της «Α.Π.Σ. Κυζίκος» Νέας Περάμου στην Α1 κατηγορία του βόλεϊ.

 

Πρόκειται για τεράστια επιτυχία, που επισφραγίζει τους κόπους όλων των συνδημοτών μας στη Νέα Πέραμο, την πόλη δηλαδή που μας «γνώρισε» το άθλημα του βόλεϊ. 

 

Η αντρική ομάδα της «Κυζίκου» στέφθηκε πρωταθλήτρια, αποδεικνύοντας περίτρανα πως όταν υπάρχει υποδομή στον αθλητισμό, όταν υπάρχει θέληση και διάθεση από τους παράγοντες, όταν υπάρχουν άνθρωποι που συνεισφέρουν οικονομικά και στηρίζουν την προσπάθεια, όταν υπάρχει ένας έμπειρος προπονητής αλλά και αθλητές που λειτουργούν και στα καλά αλλά και στα δύσκολα ως ΟΜΑΔΑ, όλα επιτυγχάνονται.

 

Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, – τους συντελεστές της ανόδου – εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, πιστεύοντας πως τα πανηγύρια και οι χαρές όμως πρέπει κάποια στιγμή να κοπάσουν, αφού επιβάλλεται η ομάδα να οργανωθεί κατάλληλα σε όλα τα επίπεδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Με υπερηφάνεια όλοι εμείς οι αιρετοί, αλλά και οι συμπολίτες μας πρέπει πλέον τη νέα αγωνιστική περίοδο, να αγκαλιάσουμε  την ομάδα της «Κυζίκου», παρακολουθώντας  ανελλιπώς τους αγώνες της ομάδας βόλεϊ στα σαλόνια της Α1 Volley League. 

 

Συγχαρητήρια στη Ν.Ε.Μ. και στο Α.Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

Με την ευκαιρία οφείλω να συγχαρώ δημόσια το Διοικητικό Συμβούλιο της Ν.Ε.Μ. τον προπονητή  Γιώργο Μάνταλο, και τους βοηθούς του Γιώργο Ανδρουλάκη και Φάνη Κορώση, αλλά και τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, που ήταν οι πρωταγωνιστές της ανόδου στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

 

Κάνοντας την υπέρβαση φέτος, και αυτοί μας έκαναν υπερήφανους, δίνοντας νέα πνοή στο Μεγαρίτικο μπάσκετ, όπου μέσω της Ν.Ε.Μ. έχουν μπει οι βάσεις για να καμαρώσουν και οι συμπολίτες μας από τα Μέγαρα μια ομάδα σε εθνικές κατηγορίες.

 

Επίσης συγχαίρω την αθλήτρια του συλλόγου Α.Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Μαγδαληνή Τσιώρη, που πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Θεσσαλονίκη, με απολογισμό ένα χρυσό και τρία αργυρά μετάλλια.

 

Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι ο σύλλογος του ΝΗΡΕΑ αποκαλείται απ’ όλους ως «ο σύλλογος των πρωταθλητών», καθώς εκεί γίνεται σοβαρή δουλειά τόσο από τις προπονήτριες όσο και από το Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Παγκοσμίως γνωστά τα Μέγαρα με την προσφορά του Σπ. Καλοζούμη

Επίσης συγχαίρω τον συμπολίτη – μέλος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας – Σπύρο Καλοζούμη που με την προσφορά των αγγείων για την αφή της Ολυμπιακής φλόγας στα οποία απεικονίζονταν παράσταση με τον Μεγαρέα Ολυμπιονίκη Όρσιππο, έκανε παγκοσμίως γνωστό το όνομα της πόλης των Μεγάρων.

 

Είμαστε τυχεροί που ζούμε σε πόλεις που υπάρχει η δυνατότητα άθλησης με αποτέλεσμα η  ενασχόληση των παιδιών μας με τον αθλητισμό να έχει θετικό αντίκτυπο προς αυτά.

 

Γιατί ο αθλητισμός είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να βγάλει το οποιοδήποτε άτομο από τη μαλθακότητα, την παθητικότητα, την αδράνεια, την εσωστρέφεια και θα το φέρει κοντά στους συνανθρώπους του.

 

Γι’ αυτό και όλες αυτές οι επιτυχίες κυρίως από τους αθλητές αλλά και από τους παράγοντες που συνεισφέρουν με κάθε τρόπο, δείχνουν πως το επίπεδο του αθλητισμού των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, αποτελεί και τον δείκτη του πολιτισμού των πόλεων μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!» 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button