Γ. Κώτσηρας: «Να σταθούμε δίπλα στις κοινωνίες που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές.»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, Αναδιοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Αναβάθμιση Εθελοντισμού Πολιτικής Προστασίας, Αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος και άλλες διατάξεις», ο Γιώργος Κώτσηρας Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Έχοντας την ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη να εκλέγομαι σε μια περιοχή, η οποία επλήγη βάναυσα από φυσικές καταστροφές, αδυνατώ να ξεχάσω τις εικόνες που όλοι βιώσαμε, τις προσωπικές εμπειρίες που όλοι έχουμε στις κατεστραμμένες περιοχές. Την κρατική απουσία ή την ελλιπή οργάνωση της που είχε τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.
Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα σε αυτές τις κοινωνίες, αλλά, παράλληλα, οφείλουμε να πράξουμε τα πάντα ώστε να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές. Οφείλουμε με πράξεις να σταθούμε υπεύθυνα ενώπιον του δύσκολου μέλλοντος και αυτή η νομοθετική πρωτοβουλία είναι η απαρχή αυτής της νέας περιόδου.
»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button