Ημερίδα Διαλόγου διαβούλευσης της Ηλεκτρικής Διασύνδεσης EuroAsia Interconnector

O Φορέας Υλοποίησης του Έργου EuroAsia Interconnector διοργανώνει Συνάντηση Ενημέρωσης στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης της Ηλεκτρικής Διασύνδεσης EuroAsia Interconnector, η οποία διασυνδέει τα ηλεκτρικά συστήματα του Ισραήλ, της Κύπρου, της Κρήτης και της Αττικής με το Ευρωπαϊκό ηλεκτρικό δίκτυο και αποτελεί κορυφαίο Ευρωπαϊκό Έργο Κοινού Ενδιαφέροντος το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

H συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 18:00 στο Le Mirage, Παραλία Βαρέας Μεγάρων. Μπορείτε να βρείτε το χάρτη πρόσβασης στο χώρο εδώ.
Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ μέχρι τις 20/07/2018 δεδομένου ότι οι διαθέσιμες θέσεις συμμετοχής στο διάλογο είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον αριθμό 210 7248644 (κ. Αγγελική Γκούτσε και κ. Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου) ή στη διεύθυνση email [email protected]

Ακολουθεί το Πρόγραμμα της Συνάντησης:

Πρόγραμμα Συνάντησης
23 Ιουλίου 2018, 18:00

18:00 Προσέλευση, Εγγραφές και Καφές

18:30 Έναρξη Ημερίδας Διαλόγου

Περιγραφή Ευρωπαϊκού Έργου EuroAsia Interconnector, οφέλη υλοποίησης Γιώργος Κίλλας, Διευθυντής Έργου, EuroΑsia Interconnector (TBC)

Τεχνική περιγραφή Έργου και η περιβαλλοντική του διάσταση Σπύρος Παπαγρηγορίου, Διευθύνων Σύμβουλος, ENVECO Α.Ε.

Ερωτήσεις, Στρογγυλό Τραπέζι

Θα ακολουθήσει ελαφρύ δείπνο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button