Συνελήφθη και ο 5ος της συμμορίας που συνέχιζε να κλέβει και μετά τις συλλήψεις

Δεν φάνηκαν να πτοήθηκαν από τις συλλήψεις των τεσσάρων συνεργών τους οι τρεις από τους έντεκα της συμμορίας με τις 91 κλοπές και ληστείες που συνέχισαν, με ολιγοήμερη παύση, κανονικά τη δράση τους. Ούτε οι άντρες της Ασφάλειας Μεγάρων όμως πτοήθηκαν και σε μία αιφνιδιαστική επιχείρηση “αστραπή” το Σάββατο 10-10-2015, αμέσως μετά από 5 περιστατικά σε μία μόλις ημέρα, συνέλαβαν έναν 21χρονο ενώ είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν και οι άλλοι δύο συνεργοί του.

Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων με τη συνδρομή ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε, τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή του Βλυχού Μεγάρων. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν ήδη ταυτοποιηθεί δέκα περιπτώσεις στα Μέγαρα (ληστεία, κλοπές οικιών, κλοπές δικύκλων). Να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα περιστατικά αφορούν στην περίοδο των τελευταίων 17 ημερών, αφότου συνελήφθησαν τα τέσσερα πρώτα μέλη της συμμορίας.

Η έρευνα του Τ.Α. Μεγάρων οδήγησε στην εξιχνίαση κλοπών απο τη συγκεκριμένη συμμορία ακόμη και στον Ωρωπό, όπου σε συνεργασία με το οικείο Τμήμα έχουν ήδη εξιχνιασθεί πέντε περιπτώσεις και αναμένεται να εξιχνιασθούν και άλλες. Μεταξύ των περιστατικών του Ωρωπού είναι και η απόπειρα εμβολισμού ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κατά τη διάρκεια καταδίωξης την Τετάρτη 7-10-2015.

Ο 21χρονος οδηγηθήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα ο οποίος του έδωσε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη για να απολογηθεί.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button