Ο Χριστόφορος Μιχάλαρος υποψήφιος με την «Ένωση Πολιτών»

Ο συνδυασμός «Ένωση Πολιτών Μεγάρων & Νέας Περάμου» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση του νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με την Ένωση Πολιτών, του Χριστόφορου Μιχάλαρου.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Ο Χριστόφορος Μιχάλαρος, γιος του Πρώην Αντιδημάρχου και Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαρέων Γιώργου Μιχάλαρου θα είναι στις Δημοτικές εκλογές υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Μεγάρων & Νέας Περάμου, του Υποψήφιου Δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη.
Ο Χριστόφορος, είναι πτυχιούχος Συντηρητής Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων α) στην Μουσειολογία και Πολιτισμική Τεχνολογία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και β) στην Προστασία Μνημείων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Έχει εργαστεί στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε συντηρήσεις αρχαιοτήτων, έργων τέχνης, διατηρητέων κτιρίων και αποκατάσταση μνημείων. Έχει εκπονήσει μελέτες σε όλο το φάσμα των ειδικοτήτων του.
Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Ο συνδυασμός μας συνεχίζει να στελεχώνεται με πολλούς νέους και ικανούς ανθρώπους που έχουν μεγάλη διάθεση για να προσφέρουν στον τόπο μας και στους συνδημότες. Καλώς όρισες Χριστόφορε στην ομάδα μας. »

Εκ του Γραφείου Τύπου της
ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button