Ευρωεκλογές: Περιοδεία κλιμακίου ΝΔ σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο

Δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Δυτικής Αττικής, Θανάση Μπούρα, ενημερώνει για την περιοδεία κλιμακίου της ΝΔ σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο, με επικεφαλής τον κ. Μπούρα.

«Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, επισκέφθηκε τον Δήμο Ελευσίνας και τον Δήμο Ασπροπύργου, στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Στην περιοδεία συμμετείχαν η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής, Κούλα Παραδείση, μέλη της ΔΗΜΤΟ Ελευσίνας και της ΟΝΝΕΔ Ασπρόπυργου.

Αρχικά, ο κ. Μπούρας συναντήθηκε με εργαζόμενους του Λιμένα Ελευσίνας, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των υποδομών του λιμένα.

Ακολούθως, επισκέφθηκε το Τελωνείο και το κατάστημα των ΕΛΤΑ της Ελευσίνας, όπου είχε σύντομη συνομιλία με τους εργαζόμενους.

Επιπλέον, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες στους εμπορικούς δρόμους της περιοχής.

Έπειτα, ο κ. Μπούρας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής, Γιώργο Μουζάκα και τον αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου, Αναστάσιο Πετρουγάκη, επισκέφθηκε το Α’ ΚΑΠΗ του Ασπροπύργου, όπου διεξαγόταν ενημερωτική ιατρική εκδήλωση για τα μέλη του. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του ΚΑΠΗ για θέματα κοινωνικής πρόνοιας ενώ συνεχάρη τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Τρίτης Ηλικίας, Αντώνη Κοναξή, για την επιτυχή υλοποίηση πλήθους προγραμμάτων.

Επίσης, περιόδευσε στα καταστήματα της περιοχής όπου συνομίλησε από κοντά με τους συμπολίτες του.

Ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλους όσους συνάντησε για τη θερμή τους υποδοχή και τη στήριξή τους στον αγώνα για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου λέγοντάς τους πως “στη μάχη των Ευρωεκλογών θα είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι με τον Πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πρώτη γραμμή του αγώνα”.

Ο κ. Μπούρας τόνισε ότι “την Κυριακή πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα κοιτάει μπροστά και ότι δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ πίσω σε εποχές που μας πόνεσαν. Την Κυριακή οφείλουμε να επιλέξουμε τη μοναδική πολιτική δύναμη που κάνει βήματα σταθερά, τολμηρά, πιο κοντά στην Ευρώπη”».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button