ΕΤΕ: «Σε λειτουργία και πάλι το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στη Ν. Πέραμο»

Ύστερα από τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω σχολίων δημοτών και κατοίκων της Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων, μετά από τη διακοπή λειτουργίας του μηχανήματος ταχείας ανάληψης και κατάθεσης χρημάτων (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας και των όσων προβλημάτων δημιούργησε η μη λειτουργία του μηχανήματος, το megaraTV επικοινώνησε τόσο με αρμόδιο στέλεχος της τράπεζας, όσο και με τον δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη.

Ο κ. Γ. Ζ. στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας μας ενημέρωσε πως πριν από μισή ώρα περίπου (Δευτέρα 31 Μαΐου και ώρα 14:50) το μηχάνημα ανεφοδιάσθηκε με χρήματα και ετέθη σε λειτουργία, αφού συντηρήθηκε επαρκώς, λόγος για τον οποίον ήταν και ανέφικτη η λειτουργία του τόσες μέρες, αφού είχε υποστεί βλάβη.

Ο δε δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης μας δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι το ζήτημα του ΑΤΜ και της λειτουργίας του δεν είναι ζήτημα δημόσιας υπηρεσίας που άπτεται των αρμοδιοτήτων του Δήμου, εν τούτοις έχει ενημερώσει εγγράφως τη διοίκηση της ΕΤΕ για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δημότες και κάτοικοι εξ’ αιτίας του θέματος. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως «η ΕΤΕ δεν είναι πρόσωπο δημοσίου δικαίου, αλλά επιχείρηση ιδιωτικού δικαίου κερδοσκοπικού χαρακτήρα και παρ’ όλα αυτά πιέζουμε όσο μπορούμε και όσο μας επιτρέπεται».

Από τη μεριά της η διοίκηση της ΕΤΕ έχει απαντήσει με εμφανή πρόθεση για τοποθέτηση και λειτουργία δεύτερου μηχανήματος, πράγμα το οποίο «σκοντάφτει» στη μη εύρεση κατάλληλου καταστήματος, αφού πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων επί της 28ης Οκτωβρίου αρνούνται τη μίσθωση των χώρων τους φοβούμενοι κλοπές, ανατινάξεις και βλάβες των επαγγελματικών τους χώρων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button