Συγχαρητήρια στους αθλητικούς συλλόγους ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής στον Δήμο Μεγαρέων

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Αναστάσιος Μήτσος, συγχαίρουν τους αθλητικούς συλλόγους ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής στον Δήμο Μεγαρέων για τις επιδόσεις και τις υψηλές διακρίσεις τους.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μας στις αθλήτριες, στις προπονήτριες, προπονητές και στα διοικητικά συμβούλια του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Νηρέας Νέας Περάμου», του Αθλητικού Συλλόγου «Νηρηίς Μεγάρων» και του Ο.Φ.Α.Φ.Α. Μεγάρων για τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους και τα μετάλλια που κατέκτησαν στους αγώνες επιπέδων ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής», αναφέρει το δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων, και συνεχίζει:

«Οι Σύλλογοι αυτού του επιπέδου καλλιεργούν το άθλημα της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής προσφέροντας στην κοινωνία τα μέγιστα, αφού ταυτόχρονα καλλιεργούν στα νέα παιδιά την αφοσίωση στον σκοπό και την επιμονή για τον στόχο. Μα πάνω απ’ όλα καλλιεργούν προσωπικότητες που μαθαίνουν ότι με υπομονή και συνεχή προσπάθεια κατακτώνται οι διακρίσεις. Εκπροσωπούν τον Δήμο Μεγαρέων και τις πόλεις μας επάξια και τους ευχαριστούμε».

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς
Αναστάσιος Μήτσος

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων
Παναγιώτης Ι. Μαργέτης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button