Δήμος Μεγαρέων: «Καμιά διάνοιξη του δρόμου περιφερειακά του στρατοπέδου»

Εργασίες συντήρησης για καλή ορατότητα των κινουμένων με αυτοκίνητα, από το Σχιστό μέχρι το δρόμο της Αγίας Τριάδας

Δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του δήμου διαμηνύει πως «δεν έγινε καμία διάνοιξη του δρόμου περιφερειακά του στρατοπέδου. Έγιναν απλά εργασίες συντήρησης».

Περαιτέρω:

Στον τοπικό τύπο την εβδομάδα που πέρασε δημοσιεύθηκε κείμενο της «Κοινωνίας Πάχης», που ζητεί απαντήσεις για δήθεν διάνοιξη του δρόμου περιφερειακά του Στρατοπέδου, από την Πάχη προς Αγία Τριάδα.

Σύμφωνα με υπεύθυνη ενημέρωση του αντιδημάρχου Μεγαρέων Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστα Φυλακτού δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας διότι πρόκειται για εργασίες συντήρησης στο δρόμο, από το δήμο Μεγαρέων με Γκρέϊντερ, για καλή ορατότητα των κινουμένων με αυτοκίνητα , από το Σχιστό μέχρι το δρόμο της Αγίας Τριάδας, οι οποίες γίνονται κάθε χρόνο και μάλιστα εφέτος έγιναν ύστερα από αίτημα του Συλλόγου Αγίας Τριάδας «Νέο Μελί» και συνεννόηση με τον Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Σουρία.

Κανένα δένδρο δεν ξεριζώθηκε, απλά καθαρίστηκαν κάποια κλαδιά (κολόριζα) που έμπαιναν στο δρόμο και δυσκόλευαν τους οδηγούς των αυτοκινήτων και φυσικά μόνο ως αστείο μπορεί κάποιος να νομίζει ότι αυτές οι εργασίες έχουν σχέση με την διέλευση του καλωδίου υψηλής τάσης για την διασύνδεση με την Κρήτη.

Οι συγκεκριμένες εργασίες δεν απαιτούν εγκρίσεις από άλλες υπηρεσίες παρα μόνον από το δήμο, που τις εποπτεύει.

Εννοείται ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ καμία άδεια εκτέλεσης εργασιών από το δήμο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες ή την Πολεοδομία σχετικά με τη διέλευση του καλωδίου.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button