Εργατικό ατύχημα με εργαζόμενο στην Υπηρεσία καθαριότητος του Δήμου Μεγάρων

Τη Δευτέρα 5  Οκτωβρίου 2015 συνέβη εργατικό ατύχημα με θύμα εργαζόμενο στην Υπηρεσία καθαριότητος του Δήμου Μεγαρέων, ο οποίος έχει προσληφθεί νομίμως  μέσω  του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του  ΟΑΕΔ,  με σύμβαση 5 μηνών και προφανώς είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ.

 

Πρόκειται για τον Γεώργιο Σταμέλο του Ιωάννη, ετών 35 και για αυτό το ατυχές περιστατικό ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Φωτίου δήλωσε:

 

 «Το ατυχές γεγονός συνέβη στις εγκαταστάσεις της Ελαιουργικής, όπου βρίσκεται το εργοτάξιο του Δήμου  και στην προσπάθειά του να επιβιβασθεί στο απορριμματοφόρο ενώ οι συνάδελφοί του είχαν ήδη επιβιβασθεί, γλίστρησε, έχασε την ισορροπία του κι έπεσε από το ύψος του καθίσματος στο έδαφος, δυστυχώς με το κεφάλι.

 

Μεταφέρθηκε χωρίς καθυστέρηση με το ασθενοφόρο του Δήμου στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνεστήθη να μεταφερθεί στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας για προληπτικούς λόγους και περαιτέρω φροντίδα, πράγμα που έγινε, ενώ διατηρούσε κανονικά τις αισθήσεις του.

 

Από την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα του μαζί με τους συγγενείς του και επί δύο ημέρες στο νοσοκομείο της Νίκαιας  συμπαρασταθήκαμε συζητώντας μαζί του.

 

Δυστυχώς ξαφνικά την Τρίτη ημέρα, επιδεινώθηκε η κατάστασή του κι είχε επιληπτικές κρίσεις  με συνέπεια να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας στο ΚΑΤ., όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

 

Το γεγονός αυτό συζητήθηκε στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε το βράδυ της Τρίτης 6ης Οκτωβρίου κι έγινε ενημέρωση από  τη Διοίκηση του Δήμου.

                 

Η Διοίκηση του Δήμου κι εγώ προσωπικά εκφράζουμε τη λύπη μας κι ευχόμαστε στον  φίλο Γιώργο ταχεία ανάρρωση και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας γερός και δυνατός.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button