Νεκρός 22χρονος στα Μέγαρα μετά από εργατικό ατύχημα

Τραγικό θάνατο είχε 22χρονος σε οικογενειακή επιχείρηση στα Μέγαρα έπειτα από εργατικό δυστύχημα.

Ο 22χρονος ήταν μόνος του τη στιγμή του ατυχήματος και δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος. Ο αδερφός του έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα και αντίκρυσε τον αδερφό του αιμόφυρτο, χωρίς να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Άμεσα έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο του δήμου και μετά από λίγη ώρα το ΕΚΑΒ, που δυστυχώς διαπίστωσαν πως ο άτυχος 22χρονος είχε ακαριαίο θάνατο.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Μεγάρων καθώς και άνδρες της επιθεώρησης εργασίας βρίσκονται στο χώρο του δυστυχήματος, ενώ αναμένεται να φτάσει και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος νέος παρασύρθηκε από τον μηχάνημα του σπαστήρα και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι.

[Update 16:50]: Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και επιβεβαιώνεται πως πρόκειται για εργατικό δυστύχημα. Ο άτυχος 22χρονος προσπάθησε να εκτελέσει κάποια εργασία, πιθανόν συντήρησης, ενώ το μηχάνημα ήταν σε λειτουργία. Έσκυψε πολύ κοντά στα μαχαίρια του μηχανήματος και πιθανολογείται πως ζαλίστηκε και παρασύρθηκε, με αποτέλεσμα να προκληθούν θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι του.

nekros-22-xronos-sept2015-2

Παρόμοια άρθρα

Back to top button