Εκδήλωση του δήμου Μεγαρέων προς τιμήν του αθλητή Γιώργου Παπαγιάννη

Ο Δήμος Μεγαρέων, οργανώνει πανηγυρική εκδήλωση, προς τιμήν του νεαρού συμπολίτη μας Γεωργίου Παπαγιάννη του Κανέλλου, διεθνούς Καλαθοσφαιριστή και αθλητή της Ομάδος Μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

 

Η Εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων, την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015, ώρα 20.30.

 

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 106/2015, Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στον νεαρό Καλαθοσφαιριστή θα απονεμηθεί Τιμητική Πλακέτα και Περγαμηνή, για τη συμμετοχή του στην ομάδα της Εθνικής Ελλάδας και την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Μπάσκετ 2015, την διάκρισή του στην καλύτερη πεντάδα της Ευρώπης και επιπλέον για το ήθος του, την αξιοπρέπεια , την σεμνότητα και την προσφορά του στο χώρο του Αθλητισμού.

 

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με σχετική Ομιλία του γνωστού δημοσιογράφου και Σπορκάστερ Βασίλη Σκουντη, με θέμα «Αθλητισμός, Πολιτισμός στην Ελλάδα της Κρίσης», στον οποίο θα απονεμηθεί σχετική αναμνηστική τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο χώρο της Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button