ΕΠΣΔΑ: Επανεκλογή Τζαφέρη – Καράμπελας, Ρήγα μέλη του ΔΣ

Στις αμφίρροπες εκλογές ανάδειξης νέου ΔΣ στην ΕΠΣΔΑ, ο Κλέαρχος Τζαφέρης επανεκλέχηκε πρόεδρος στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, συγκεντρώνοντας 15 ψήφους, έναντι 14 του Γιάννη Τζανόπουλου.

Επιπλέον, από τις ομάδες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, εκλέχθηκαν στο νέο το νέο ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής οι Κώστας Καράμπελας (Μεγαρικός) και Γιάννα Ρήγα (Βύζας Μεγάρων).

Φέτος, ψήφισαν 29 σωματεία και δεν υπήρχε ψηφοδέλτιο παράταξης, αλλά ενιαίο, όπου εκλέγονται στο ΔΣ οι 9 πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης, αρκεί να είναι το 1/3 αυτών διαφορετικού φύλου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκλεγούν 6 άνδρες και 3 γυναίκες όπως φαίνεται στα αποτελέσματα παρακάτω [με bold οι εκλεγμένοι]:

Κλέαρχος Τζαφέρης 15 (Πρόεδρος)
Ιωάννης Τζανόπουλος 14
**************************************************
Χρήστος Σοφιανίδης 14
Κωνσταντίνος Καράμπελας 14
Ιωάννα Ρήγα 13
Κωνσταντίνος Αθανασίου 13
Χρήστος Παπακωνσταντίνου 13
Ιωάννης Ζουμπλιός 12
Ιωάννης Μαλανδρίνος 12
Χρήστος Αποστολόπουλος 11
Στυλιανός Κοντολαιμάκης 11
Λεωνίδας Δημητρούλας 5
Σάββας Καλοκαιρινός 5
Παναγιώτα Σακκά 3
Χρήστος Γεωργουλέτης 3
Δημήτριος Πλαβούκος 3
Δήμος Στέρπης 2
Αναστάσιος Κίτσιος 2
Κωνσταντίνος Κουράτος 2
Ουρανία Τυρλή 2
Δέσποινα Βλαχαντώνη 1

Κλέαρχος Τζαφέρης
Κλέαρχος Τζαφέρης

Τα 29 σωματεία που ψήφισαν είναι: Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας, Ατρόμητος Ελευσίνας, Ηρακλής Ελευσίνας, Λαμπερή Ελευσίνας, Πανελευσινιακός, Αστέρας Μαγούλας, Μανδραϊκός, ΠΑΟΚ Μάνδρας, Βύζας Μεγάρων, Ευκλείδης, Μεγαρικός, Νέα Πέραμος, Αίας Παραλίας, Δύναμη Ασπροπύργου, Ασπρόπυργος, Απόλλων Ποντίων, Ίκαρος Νεοκτίστων, Κριός Ασπροπύργου, Πυρρίχιος, ΔΑΣ Ζεφυρίου, Ερμής Άνω Λιοσίων, Αστέρας Άνω Λιοσίων, Ακράτητος, ΑΟ Πάρνηθας, Πανλιοσιακός, Εθνικός Πανοράματος, Σκορπιός Φυλής, Ζωφριά και Πήγασος.

Τη διαδικασία διηύθυναν οι δικηγόροι Αθηνών Δημομελέτη Γεωργία και Γκλιάτης Σπυρίδων. Αφού εξηγήσαν τον τρόπο της διαδικασίας προς τους εκπροσώπους των ομάδων προχώρησε η εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία απαρτίστηκε από τους Τούρτα Κωνσταντίνο (Πανελευσινιακός) και Παππού Χρήστο (Εθνικός Πανοράματος) και αναπληρωματικούς τους Πλούφφε Ντέιβιντ (Ερμής Άνω Λιοσίων) και Ντούρο Γεώργιο (Αίας Παραλίας).

Δήλωση Γιάννη Τζανόπουλου:
Γιάννης ΤζανόπουλοςΘα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς για τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα – μηνύματα συμπαράστασης σε αυτό τον τίμιο και καθαρό αγώνα που έδωσα για την προεδρία της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Απέναντι σε “θεούς και δαίμονες”, και σε “συστημικές” μεθόδους (ήττα 15-14). Είμαστε οι νικητές των εκλογών στην συνείδηση σύσσωμης της ποδοσφαρικής Ελλάδας. Τώρα όλα αρχίζουν…

Υ.Γ: Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους πιστούς και πολύτιμους συνεργάτες μου που δεν υπέκυψαν. Χωρίς αυτούς δεν θα καταφέρναμε τίποτα…. Φίλοι για πάντα…

Παρόμοια άρθρα

Back to top button