Μίμας – Ακράτητος 0-4 στην αυλαία του Α γύρου

Το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, που έλαβε χώρα στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων την Κυριακή 6 Ιανουαρίου έληξε με 4-0 υπέρ της ομάδας του Ακράτητου.

Η ομάδα του Μίμα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, όμως δεν μπόρεσε να αποκρούσει τον Ακράτητο Άνω Λιοσίων.

Τα γκολ του Ακράτητου από τους Τσιγγόπουλο στο 43′, Καλέμι στο 55′, Καραχάλιο στο 69′ και Βασιλείου στο 83′.

ΑΟ Μίμας-Μικρασιατική (Χάρης Κουστέρης): Μάππας, Τζαφέρης, Συριανός, Βλαχοκυριάκος, Γκοτζούλας, Μανώλης, Μαρούδης, Τοπάλης(77’ Κυριακός), Φουρνάρης(68’ Τουμπαρίδης), Μπαγδάτογλου(81’ Δρυμούσης), Πατσιονίδης(57’ Ζουμπουρλής).

Ακράτητος Άνω Λιοσίων (Σάκης Βερούτης): Μουζάκης, Παρασίδης, Χριστόπουλος, Κουμουλίδης, Λίτσης, Κατσίκης(80’ Κουκούλης), Παπαδόπουλος(60’ Νομικός), Μπούγιας, Καραχάλιος(87’ Πρίντεζης), Τσιγγόπουλος(74’ Βασιλείου), Καλέμι.

Το ΔΣ του Ακράτητου Άνω Λιοσίων ανάρτησε την παρακάτω δημοσίευση, σχετικά με ένα συμβάν μεταξύ του προπονητή της ομάδας του Ακράτητου και φιλάθλου της ομάδας του Μίμα, στην σελίδα της ομάδας, στο Facebook:

«Το Δ.Σ του Ακρατήτου ζητάει συγνώμη για το συμβάν που δημιουργήθηκε μεταξύ του προπονητή μας και φίλαθλου στο γήπεδο στον αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Μίμα Μικρασιατική. Από την άφιξη της ομάδος μας στο Στάδιο Μεγάρων ο συγκεκριμένος φίλαθλος με χυδαίους χαρακτηρισμούς απέναντι στον προπονητή μας αλλά και στην συνέχεια για όλη την οικογένεια του Ακράτητου ο τρόπος του ήταν άκρως κατακριτέος. Ωστόσο συγχαρητήρια για την φιλοξενία του Μίμα απέναντι στην ομάδα μας που βοήθησε τα μέγιστα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα!!!! Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στους στόχους που έχουν βάλει σαν ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία τους στο μέγιστο.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button