Επιτυχημένη η αγωνιστική σεζόν 2014-15 για το Σ.Γ. Μεγάρων

Ο Σ.Γ. Taekwondo Kick Boxing Μεγάρων την περίοδο 2014-2015 είχε άλλη μια επιτυχημένη πορεία με πολλές διακρίσεις και μετάλλια από όλα τα αγωνιστικά του τμήματα.

 

Αναλυτικά το αγωνιστικό τμήμα Taekwondo  συμμετείχε σε Διεθνές Πρωτάθλημα G1, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών, Πανελλήνιο Κύπελλο,  Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, Αγωνιστικό Φεστιβάλ ΚΙΜ&LIU και τέσσερεις φιλικούς αγώνες. Από όλα αυτά κατακτήθηκαν έξι μετάλλια σε επίσημες διοργανώσεις 48 σε φιλικούς αγώνες. Το αγωνιστικό τμήμα Kick Boxing συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τέσσερα Διασυλλογικά και ανοικτά Πρωταθλήματα από τα οποία κατακτήθηκαν συνολικά δώδεκα μετάλλια.

 

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις προσπάθειες τους, αγωνίζονται με περηφάνια και διακρίνεται το όνομα της πόλη μας σε όλη την Ελλάδα.  

 

Οι έμπειροι και διακεκριμένοι προπονητές τους  Στρατούρης Χρήστος (5ο dan )και Κούρσος Μελέτης (7o dan) τους προετοιμάζουν με τον καλύτερο τρόπο και τους υποστηρίζου ηθικά και ψυχολογικά σε όλες τις προσπάθειες τους για αυτό το λόγο και είναι όλοι δεμένοι μεταξύ τους σαν μια οικογένεια.

 

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει στο σύλλογο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο Τηλ/Φαξ: 2296 083060, Κιν.:6977 146760, 6974 132239. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button