Ο Παν. Λαφαζάνης επισκέφτηκε τα Μέγαρα

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, συνοδευόμενος από το μέλος του Π.Σ. της ΛΑ.Ε Βασ. Πριμικήρη, επισκέφθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 το Δημαρχείο Μεγάρων με σκοπό να ενημερωθεί για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την πρόθεση της κυβέρνησης να χορηγήσει άδεια εξόρυξης βωξίτη στον όμιλο Μυτιληναίου στα Γεράνεια Όρη και να εκφράσει τη συμπαράσταση του στον αγώνα του μεγαρικού λαού και τη στήριξη της ΛΑ.Ε. σε αυτόν.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων υποδέχθηκε τον Πρόεδρο και τη συνοδεία του στο Γραφείο του όπου παρευρίσκοντο τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου της Επιτροπής Αγώνα κ. Γιάννης Μιχάλαρος και κ. Αγγελος Μαραζιώτης και η συζήτηση κράτησε σχεδόν μία ώρα.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη έγινε σε φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Δήμο Μεγαρέων.

Ιδιαίτερα συζητήθηκε το θέμα της ενδεχόμενης λειτουργίας Ορυχείων Βωξίτη στη Μεγαρίδα όπου ο Δήμαρχος κατατόπισε πλήρως κι ενδελεχώς τον κ. Λαφαζάνη για τους κινδύνους που υπάρχουν για τους πολίτες του Δήμου Μεγαρέων θέτοντας υπόψη του και τις σχετικές ομόφωνες αποφάσεις και τα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου, που λένε ΟΜΟΦΩΝΑ “ ΟΧΙ ση δημιουργία Ορυχείων Βωξίτη στη Μεγαρίδα”.

Οι δύο άνδρες κ.κ. Λαφαζάνης και Σταμούλης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, προέβησαν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας για την επίσκεψή του και για το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο και ιδιαίτερα για την υποστήριξη του αγώνα για το ζήτημα του Βωξίτη.

Ο κ. Λαφαζάνης , μίλησε θερμά για το ζήτημα αυτό υποσχόμενος την αμέριστη βοήθεια του κόμματός του στο Δήμο Μεγαρέων και την αλληλεγγύη στους πολίτες της Δυτικής Αττικής που υποφέρουν από την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και την υποβάθμιση της περιοχής, που ταυτόχρονα υποφέρει από την ανεργία και ασφαλώς υποστηρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση και την τοπική κοινωνία που λέει “ΟΧΙ στη λειτουργία Ορυχείων Βωξίτη στη Μεγαρίδα”.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button