Απάντηση της Προέδρου του «Ηρόδωρου» Γιάννας Ρήγα σε σχόλιο της εφημερίδας «ΑΠΟΨΗ»

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της τοπικής εφημερίδος «ΑΠΟΨΗ» σχόλιο που αφορούσε την απόφαση που ελήφθη στο Δ.Σ. του Ηρόδωρου με την οποία εξουσιοδοτείται η Πρόεδρος Γιάννα Ρήγα να υπογράψει τη σύμβαση  με την ΕΕΤΑΑ Α.Ε , για ην υλοποίηση του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που αφορά στη δωρεάν φοίτηση παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μεγαρέων.

 

Η Πρόεδρος του Ηρόδωρου Γιάννα Ρήγα απαντά στο συγκεκριμένο σχόλιο στο διαδίκτυο και στην δημοσίευση της εφημερίδος  ΑΠΟΨΗ που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 29 Ιουλίου στη σελίδα 7, αναφέροντας  τα εξής  για την  σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση  προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνον.

 

«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα  μέσω διαδικτύου ότι μετά τη λήξη του προχθεσινού Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Ηρόδωρος» , δήθεν «καταψηφίστηκε» η απόφαση εξουσιοδότησης της Προέδρου να υπογράψει  τη  Σύμβαση για το Πρόγραμμα που αφορά στη δωρεάν φοίτηση παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας.

 

Σχόλια και περιστατικά που δημοσιεύονται για τα όσα δήθεν συνέβησαν κατά τη συνεδρίαση του Ηρόδωρου υποκινούνται  δυστυχώς και λυπούμαι που το λέω από άτομα τα οποία ποτέ δεν κατέβαλαν καμία προσπάθεια για πρόοδο ούτε δική τους ούτε της κοινωνίας στην οποία ζούμε. Άτομα που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν εκτός απο μικροπολιτικές και μικροσυνδικαλιστικές λογικές του καναπέ. Άτομα που δεν τους ενδιαφέρει αν θα μπορέσουν να φοιτήσουν δωρεάν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας τα παιδιά οικογενειών  που εργάζονται και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν αυτές τις δαπάνες.

 

Η κριτική των πάντων είναι πολύ εύκολη υπόθεση βλέπετε και τους απομυζά πολύ χρόνο.

 

Για του λόγου το αληθές  γίνεται φανερό από την απόφαση που ελήφθη και η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ότι το θέμα υπερψηφίστηκε με 7 ψήφους υπέρ,2 κατά και 2 λευκά και φυσικά από ποιους ψηφίστηκε και ποιοι δεν ψήφισαν.

 

Όσον με αφορά προσωπικά έχω να δηλώσω ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος  αναγκάστηκα να διακόψω   λέγοντας  «Με συγχωρείτε δεν μπορώ να συνεχίσω πρέπει να φύγω και ουδέποτε είπα ότι παραιτούμαι».

 

Τώρα όλα τα άλλα είναι ανούσια και δεν χρειάζονται κανέναν επιπλέον σχολιασμό.

 

Θεωρώ ότι είναι εύκολο σε κάποιους που δημοσιογραφούν αν θέλουν πράγματι να υπηρετούν την αλήθεια να σηκώσουν το τηλέφωνό τους και να επικοινωνήσουν μαζί μου και να μάθουν τα πραγματικά περιστατικά να διασταυρώσουν τα στοιχεία , να μην λαϊκίζουν και να μην παραπληροφορούν.

 

Τέλος διευκρινίζω ότι από τη Γραμματεία του Ηρόδωρου όποιος επιθυμεί μπορεί να πάρει αντίγραφο της συγκεκριμένης απόφασης.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button