Η ΝΕΜ τιμά τoν δικό της αθλητή, Γιώργο Παπαγιάννη

Ο Πρόεδρος κος Αθ. Ζάλης και τα μέλη του Δ.Σ. της ΝΕΜ, συγχαίρουν από καρδιάς όλους τους παίκτες της Εθνικής ομάδας των Εφήβων και ιδιαιτέρως τον Γιώργο Παπαγιάννη για την επιτυχημένη πορεία του και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 

Αισθανόμαστε υπερήφανοι να βλέπουμε το δικό μας παιδί, πρώην παίκτης της ΝΕΜ να φτάνει την κορυφή και γι’ αυτό η διοίκηση της ΝΕΜ, θα τιμήσει ιδιαίτερα τον Γιώργο Παπαγιάννη, σε κεντρική της εκδήλωση.

 

Ο Γιώργος ξεκίνησε στην ΝΕΜ το 2004 ως αρχάριος, σε ηλικία 7 ετών ήταν στις ακαδημίες και το 2009 έπαιξε στο μίνι. Πολύ σύντομα διακρίθηκε σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της ηλικίας του, εξελίχθηκε σε ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα αυτής της πόλης, της πόλης των Μεγάρων και σήμερα τον καμαρώνουμε ως πρωταθλητή, αποτελώντας μία από τις αξίες του ελληνικού μπάσκετ.

 

 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αγαπητούς γονείς του, στους οποίους ευχόμαστε να απολαμβάνουν πάντοτε τις επιτυχίες του παιδιού τους!

 

Η σημερινή Εθνική ομάδα Εφήβων, ως Εθνική ομάδα παίδων το 2012, στα πλαίσια της προετοιμασίας της, φιλοξενήθηκε στο Κλ. Γήπεδο Μπάσκετ Αλ. Σάλτας  από τον Δήμο Μεγάρων, όπου έδωσε φιλικούς αγώνες με ΝΕΜ και Ν. Πέραμο.

 

Ο Γιώργος Παπαγιάννης το 2012, βραβεύτηκε με αναμνηστική πλακέτα τόσο από τον κο Κλεάνθη Βαρελά εκ μέρους του Δήμου Μεγάρων όσο και από τον Πρόεδρο της ΝΕΜ κο Αθ. Ζάλη.

 

Το σωματείο που έχετε αγαπήσει εδώ και 40 χρόνια, φημίζεται για την ανάδειξη αθλητών υψηλού επιπέδου, με έμπειρους προπονητές και συνεργάτες!!!

 

Το σωματείο θα διατηρήσει  σε υψηλά επίπεδα την προπονητική του δεξιότητα σε όλες τις ομάδες και βάζει φιλόδοξους στόχους στους παίκτες σε μεγάλο βαθμό ώστε να ικανοποιηθούν οι προσωπικές τους προσδοκίες. 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button