Επίσκεψη Σταμάτη Πουλή στο 1ο δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων

Επίσκεψη υποψήφιου Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Σταμάτη Πουλή στο 1ο δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων.

Ακολυθεί δελτίο τύπου:

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής Νέας Δημοκρατίας, Σταμάτης Πουλής, ο οποίος συναντήθηκε με την Διευθύντρια του σχολείου κ. Σοφία Παππού και τον Υποδιευθυντή κ. Γιώργο Κανέλλο. Ο Σταμάτης Πουλής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο με σημαντικότερο εκείνο της υποστελέχωσης, την ίδια στιγμή που το σχολείο στεγάζει 420 μαθητές ενώ η υποδομή επαρκεί μόνο για τους μισούς!

Αυτό το σχολείο αποτυπώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις παθογένειες του Δημοσίου. Υπάρχουν 10 δάσκαλοι ενώ χρειάζονται 40 δάσκαλοι. Οι υποδομές του αρκούν για να φοιτούν 210 μαθητές ενώ σήμερα φοιτούν 420.

Με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας η Δημόσια Παιδεία θα αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις της χώρας μας. Θέλουμε πολλά, πλήρως στελεχωμένα και με επαρκείς υποδομές δημόσια σχολεία σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Αττικής. Η Παιδεία είναι η διέξοδος προς την κοινωνική πρόοδο, είναι το κλειδί για την κοινωνική ανέλιξη και την συλλογική ευημερία της πατρίδας μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button