Ο Κώστας Κολλιαλής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Ι. Μαρινάκη

Ο Κώστας Κολλιαλής θα είναι στις προσεχείς εκλογές στο πλευρό του δημάρχου Ι. Μαρινάκη και θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα. Παρακάτω διαβάστε την επιστολή του νέου υποψηφίου.

Φίλες και φίλοι,

Οι πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου πριν από 3,5 χρόνια, δήλωσαν ξεκάθαρα με την ψήφο τους πως ο τόπος μας χρειάζεται ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!!! Αυτό το ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ το βρήκαν στο πρόσωπο του σημερινού Δημάρχου Γιάννη Μαρινάκη και των συνεργατών του.

Ενέκριναν με την ψήφο τους, το πρόγραμμα του τότε υποψηφίου και σημερινού Δημάρχου. Έδωσαν την εντολή για την άμεση υλοποίησή του, με βασικούς πυλώνες τη διεκδίκηση μεγάλων έργων υποδομής, το νοικοκύρεμα και την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του καλλικρατικού Δήμου Μεγαρέων, όπως αυτός προέκυψε από τη συνένωση των δήμων Μεγάρων & Νέας Περάμου.

Στα 3,5 χρόνια που ακολούθησαν, τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι συνεργάτες του – πλην αυτών που λιγοψύχησαν στα δύσκολα – κατέβαλλαν νυχθημερόν τεράστιες προσπάθειες υπερβάλλοντας εαυτούς, με γνώμονα πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο.

Το αποτέλεσμα αυτό σήμερα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Εκτός ίσως από μια μικρή μειοψηφία κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι καθαρά από ιδιοτέλεια και προς εκπλήρωση των προσωπικών τους φιλοδοξιών, συνεχίζουν μέσα από τη γνωστή πια σε όλους «ανωνυμία» τους να τα βλέπουν όλα μαύρα. Συνεχίζουν να καταστροφολογούν, να υβρίζουν, να συκοφαντούν και να κινούνται παρασκηνιακά με μόνο στόχο την αμαύρωση ή την ακύρωση κάθε προσπάθειας της διοίκησης του δήμου, αλλά και την αποδόμηση της πολιτικής και προσωπικής υπόστασης του ίδιου του Δημάρχου.

Τώρα που πλησιάζει η ώρα της κρίσης, οι πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου θα κληθούν να αποφασίσουν ανάμεσα στην πορεία προς το αύριο με το όραμα, την αποφασιστικότητα, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια την οποία εγγυάται ο Δήμαρχος Γιάννης Μαρινάκης και ο συνδυασμός «ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» ή την οπισθοδρόμηση, το λαϊκισμό και το «μαύρο». Τώρα χρειάζεται ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και κυρίως οι ΝΕΟΙ άνθρωποι του τόπου μας, ένας εκ των οποίων είμαι κι εγώ, να συστρατευθούμε και να αγωνιστούμε, ώστε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα για τον τόπο που γεννηθήκαμε, που ζούμε και αγαπάμε. Το δρόμο για το ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ τον έδειξε ο Δήμαρχος Γιάννης Μαρινάκης και σε αυτή την πορεία είμαστε απαραίτητοι ΟΛΟΙ. Κοιτάμε μπροστά! Προχωράμε μπροστά! Αγωνιζόμαστε για αυτό που αγαπάμε, τον τόπο μας! Τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο!!!

Φίλες και Φίλοι,

Θεωρώ πως πάνω απ’όλα τίθεται ο τόπος μας και η πρόοδός του. Αυτό είναι που πρέπει να μας ενώνει ΟΛΟΥΣ! Θέλοντας να προσφέρω κι εγώ σε αυτήν την προσπάθεια, αποδέχομαι την ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση του καλού μου φίλου, του ανθρώπου που μας ενώνουν πολλά, του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Μαρινάκη και δηλώνω παρών σε αυτό τον αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»!!!!!

Κωνσταντίνος Δημ. Κολλιαλής

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button