Με διαδικτυακή παρουσία πλέον, η εφορεία αρχαιοτήτων δυτικής Αττικής

Στην ιστοσελίδα efada.gr, οι αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία, μουσεία και συλλογές

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι απέκτησε διαδικτυακή παρουσία.

Στην ιστοσελίδα efada.gr, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την Εφορεία και τα έργα που υλοποιεί, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία, τα μουσεία και τις συλλογές που βρίσκονται στη χωρική αρμοδιότητα της, τις δραστηριότητες (εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, εκδόσεις, ψηφιακά μέσα), τα νέα και τις προκηρύξεις που εκδίδει. Τα δεδομένα θα εμπλουτίζονται και θα επικαιροποιούνται διαρκώς.

Η ιστοσελίδα διαθέτει μηχανή αναζήτησης, θησαυρό όρων, xάρτη (site map) με τον ακριβή εντοπισμό των χώρων και μνημείων, ημερολόγιο εκδηλώσεων και νέων, σύνδεση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, tweet, linkedin, pinterest), δυνατότητα υποβολής αιτήματος παράστασης σε αρχαιολογικά Συμβούλια και χορήγησης αντιγράφων πρακτικών και γνωμοδοτήσεων των συνεδριάσεων των Συμβουλίων, καθώς και δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων πληροφοριακού και εποπτικού υλικού (ηλεκτρονικές αιτήσεις για τον πολίτη, κηρύξεις αρχαιολογικών χώρων και μνημείων, φωτογραφίες, βίντεο).

Έχει ληφθεί μέριμνα για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας σε κινητά τηλέφωνα, tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επικοινωνίας με την Εφορεία μέσω της σελίδας της στο Facebook facebook.com/efada.gr (Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής-Ephorate of Antiquities of West Attica).

Τέλος, μπορείτε να επισκεφτείτε το κανάλι της Εφορείας στο YouTube:
youtube.com/channel/UCu86rC8lKK-29lsppFRLovw/videos (Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής-Ephorate of Antiquities of West Attica), όπου έχουν αναρτηθεί βίντεο για τη δράση της Υπηρεσίας (playlists: Περιήγηση στους χώρους και τα μνημεία, Εκπαιδευτικές δράσεις, Δημοσιότητα, Εκδηλώσεις, Συνεργασίες).

Παρόμοια άρθρα

Back to top button