Έπαινοι Αθλητισμού: Εκδήλωση Τιμής για τον αθλητισμό του δήμου Μεγαρέων

Έπαινοι Αθλητισμού: Εκδήλωση Τιμής για τον αθλητισμό του δήμου Μεγαρέων

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Στις 20 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο στις 19:00, έλαβε χώρα η εκδήλωση “Επαίνοι Αθλητισμού”, στην κατάμεστη αίθουσα του πρώην κινηματογράφου Γαλαξίας, όπου βραβεύτηκαν αθλητές, αθλήτριες και ομάδες αθλητισμού, που είχαν σημαντικές διακρίσεις κατά την διάρκεια του 2017.

Παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού κύριος Ιούλιος Συναδινός, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ κύριος Σπύρος Καλοζούμης και της ελληνικής γυμναστικής ομοσπονδίας κύριος Δημήτρης Τσεγκέλης, ο δήμαρχος Μεγαρέων κύριος Γρηγόρης Σταμούλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αθλητές, προπονητές και παράγοντες συλλόγων και συγγενείς των βραβευθέντων.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων κύριος Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Η εκδήλωση αυτή κατέδειξε, ότι τα τελευταία χρόνια συντελείται σπουδαίο έργο στα αθλητικά δρώμενα του δήμου μας κι αυτό φάνηκε από την πληθώρα των διακρίσεων σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, με προεξέχουσα βεβαίως αυτή του καλαθοσφαιριστή Γιώργου Παπαγιάννη, παίκτη του ΝΒΑ και της Εθνικής Ελλάδος.

Ήταν λοιπόν επιβεβλημένη η απόδοση ηθικών αμοιβών προς αυτούς που προάγουν τον αθλητισμό και προβάλλουν το δήμο μας εκτός συνόρων και επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε την αθλητική μας ιστορία, έπαινοι απονεμήθηκαν και σε τρεις παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας ΒΥΖΑΣ, στους κυρίους Μωραϊτη Θωμά, Κυριακόπουλο Νίκο και Φουρτουλάκη Αλέκο.

Η εκδήλωση αυτή, που ήταν η πρώτη, αλλά ο στόχος είναι να καθιερωθεί ως θεσμός, έγινε αφ’ ενός μεν για να τιμήσει αυτούς που διακρίθηκαν και αφ’ ετέρου για να τους προβάλλει ως παράδειγμα προς μίμηση και ήταν μία εξαιρετική πρωτοβουλία της Προέδρου του ΝΠΔΔ “ΗΡΟΔΩΡΟΣ” κυρίας Γιάννας Ρήγα, η οποία έχει τεράστιες διακρίσεις στον αθλητισμό (συμμετοχή σε ομάδα καλαθοσφαίρισης Α1, με πολλά πρωταθλήματα Ελλάδος, και στην Εθνική Ελλάδος με πολλές διακρίσεις) και η οποία έχει καταφέρει μαζί με τον αντιπρόεδρο κύριο Γιάννη Σταμούλη, τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. και τους υπαλλήλους του ΗΡΟΔΩΡΟΥ, να ανακαινίσει, να αναβαθμίσει και να καταστήσει περισσότερο ασφαλείς όλους τους αθλητικούς χώρους του δήμου μας, ώστε να γίνουν ζηλευτοί από πολλούς.

Επίσης με ενέργειές της, πολύ σύντομα θα τοποθετηθεί παρκέ στο κλειστό του 8 ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων, ούτως ώστε από αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, να μετατραπεί σε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ κόσμημα, που θα είναι κατάλληλο για αγώνες όλων των κατηγοριών και επομένως να γίνει και έδρα της ΝΕΜ η οποία ευχόμαστε και ευελπιστούμε πως του χρόνου θα αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Είθε το παράδειγμα όλων των παραπάνω να το μιμηθούν όλοι οι δημότες και να διακριθεί ο καθένας στον χώρο του και στον τομέα του, προς όφελος των ιδίων αλλά και της τοπικής κοινωνίας.»

Ιωάννης Μήτσος – Μαθήματα Μηχανολογίας – άρθρα

Related posts