Επίσκεψη του Υπουργού Οικονομίας στην Megara Resins

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου επισκέφτηκε την εταιρεία Megara Resins – Αναστάσιος Φάνης την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάντζα.

Οι ιδιοκτήτες της Βιομηχανίας Ρητινών Μεγάρων Megara Resins, Χρήστος και Κώστας Φάνης και στελέχη της εταιρείας, ενημέρωσαν τον Υπουργό για την πορεία και τους στόχους της εταιρείας τόσο σε ερευνητικό, όσο και σε επενδυτικό επίπεδο, ενώ εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την γραφειοκρατία και τη χρηματοδότηση. Ο κ. Παπαδημητρίου ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης ως προς την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, αλλά και για τα διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων του Υπουργείου, όπως το «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ». Στη συνέχεια ο κ Παπαδημητρίου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις παραγωγής και επεξεργασίας ρητινών της εταιρείας, της οποίας τα προϊόντα χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών με εξαγωγές 80% σε 53 χώρες.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία πριν λίγο καιρό βραβεύτηκε στα Greek Exports Awards 2017 ως «Top Industrial Export Company», ως αποτέλεσμα της σταθερής αύξησης των εξαγωγών της σε ανεπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές, αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 80% των εσόδων της με βασική παρουσία σε περισσότερες από 53 χώρες.

Megara Resins

Παρόμοια άρθρα

Back to top button