Συγχαρητήρια Γρ. Σταμούλη στη μαθητιώσα νεολαία και στους συμμετέχοντες στην παρέλαση 25ης Μαρτίου

«O δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, συγχαίρει την μαθητιώσα νεολαία και όλους όσοι συμμετείχαν στη φετινή μεγαλειώδη παρέλαση της 25ης Μαρτίου», όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου. Εν συνεχεία:

Γιορτάστηκε και φέτος σε κλίμα εθνικής ομοψυχίας, πανηγυρικά η διπλή εθνική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής παλιγγενεσίας στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο με Δοξολογία, κατάθεση Στεφάνων και την καθιερωμένη παρέλαση.

Ο καλοκαιρινός καιρός, που επικράτησε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου δημιούργησε ιδανικές συνθήκες για την παρέλαση τόσο στη Νέα Πέραμο όσο και στα Μέγαρα.

Ο Δήμαρχος μετά το πέρας των παρελάσεων δήλωσε:
«Εφέτος ο διπλός εορτασμός της εθνικής παλλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της θεοτόκου ήταν λαμπρός τόσο στην πόλη των Μεγάρων όσο και στη Νέα Πέραμο. Όλα έγιναν με την επισημότητα που αρμόζει στην ημέρα κι επιθυμώ να συγχαρώ όλους όσους συνεργάστηκαν και συμμετείχαν στις φετινές γιορταστικές εκδηλώσεις τόσο στα Μέγαρα όσο και στη Νέα Πέραμο.

Σε κάθε περίπτωση θέλω να συγχαρώ τη μαθητιώσα νεολαία, τους φορείς, που παρέλασαν, τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης και της Βουλής των Ελλήνων, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, την αντιπροσωπεία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για την παρουσία τους, τους Λαογραφικούς Συλλόγους, τους Προσκόπους, τα τοπικά τμήματα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το στρατιωτικό άγημα που έκλεισε την παρέλαση και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης και πατριωτισμού, στους πολίτες που είχαν κατακλύσει τα πεζοδρόμια σε όλο το μήκος της διαδρομής χειροκροτώντας με θέρμη, τους ομιλητές των πανηγυρικών της ημέρας στη Νέα Πέραμο τον Μαθητή της Γ΄τάξεως του Λυκείου Λάζαρο Κηπουρίδη και στα Μέγαρα τον Υποστράτηγο ε.α κ. Γκιώνη Ευάγγελο, τους τελετάρχες Κόμπουλη Ελένη και Ρούλα Λιώτα στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο αντίστοιχα, τους βοηθούς τους Μίλτο Καλιπόζη και Νίκο Μπουτζό, τον Αρχιμουσικό Σπύρο Μπερδελή και τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής και όλο το προσωπικό του Δήμου, που εργάστηκε για να πάνε όλα καλά στην διοργάνωση της Εθνικής μας εορτής, όπως πρέπει και όπως αρμόζει και αξίζει».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button