Έκτακτες Υπηρεσίες από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Έκτακτες Υπηρεσίες από το «Χαμόγελο του Παιδιού», διαβάστε το δελτίο τύπου:

To «Χαμόγελο του Παιδιού» από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το μεγάλο πρόβλημα της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας έχει ενεργοποιηθεί και στηρίζει ουσιαστικά τόσο τους φορείς όσο και την ελληνική κοινωνία μέσα από τις δράσεις και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Σταθερό μέλημα είναι η προστασία των παιδιών, που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού, των παιδιών και των οικογενειών, που συστηματικά στηρίζουν αλλά κι εκείνων, που χρειάζονται την υποστήριξη λόγω των έκτακτων συνθηκών, που υπάρχουν σήμερα.

Έτσι λοιπόν, μέσα από την Γραμμή SOS 1056 μπορεί ο οποιοσδήποτε να καλεί όλο το 24ωρο, δωρεάν, καθημερινά για Συμβουλευτική και Κοινωνική υποστήριξη, για αναφορές ανώνυμες ή επώνυμες για κακοποίηση παιδιών, για ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια, παροχή κατευθύνσεων για κάθε θέμα και διασύνδεση με άλλες υπηρεσίες, τηλεφωνική σύνδεση με γιατρούς για προβλήματα υγείας παιδιών, για περιστατικά εξαφάνισης παιδιών, εφήβων και ενηλίκων και ατομική συμβουλευτική μέσω Skype με Ψυχολόγους.

Επίσης ο Οργανισμός υποστηρίζει παιδιά με προβλήματα Υγείας καθώς επίσης παιδιά και τις οικογένειές τους με προβλήματα διαβίωσης και καλύπτει έκτακτες μετακινήσεις με οχήματα άμεσης επέμβασης του Οργανισμού.

Πληροφορίες:«Χαμόγελο του Παιδιού», Ζήνωνος Ελεάτου 10, Μαρούσι ΤΚ 151 23, Τηλ. 11040 (αστική χρέωση) – 210 38 43 038 και [email protected] – www.hamogelo.gr.
Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα, κάθε μέρα, όλο το 24ωρο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button