Εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών από το δήμο

Η σχολική χρονιά άρχισε. Πολλοί μαθητές λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας δεν έχουν τα αναγκαία σχολικά εφόδια. Πολλοί γονείς αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

 

Ο Δήμος Μεγάρων προκειμένου να είναι αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι οικογένειες για την μόρφωση των παιδιών τους αναλαμβάνει  την πρωτοβουλία μιας εκστρατείας για την συγκέντρωση σχολικών ειδών, τα οποία θα διανεμηθούν στους μικρούς μαθητές ως βοήθημα για ένα καλό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Όλοι όσοι εκ των συμπολιτών θέλουν και μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή ας φέρουν ό,τι επιθυμούν από τσάντες, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, μπογιές και οτιδήποτε άλλο στο Δημαρχείο Μεγάρων καθημερινές και εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων (αρμόδιος Ιωάν. Δρίτσας) μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου και στη Νέα Πέραμο, στο Δημοτικό Κατάστημα, Γραφείο Αντιδημάρχου.

 

Η πρωτοβουλία αυτή στόχο έχει να βοηθηθούν οι μαθητές που έχουν πραγματικά ανάγκη και η Διοίκηση του Δήμου και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους όσους αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button