Έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2023 ο «Κούρος»

Δελτίο τύπου για την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας 2023 της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων «Ο Κούρος» αναφέρει: Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του 2023. Η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση έλαβε χώρα στο κατάστημα Puzzle στην παραλία Βαρέας Μεγάρων. Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο τέτοια μέρα γίνεται απολογισμός των δράσεων και του έργου της περασμένης χρονιάς και δίνονται ευχές για ένα δημιουργικό, παραγωγικό, γεμάτο κέφι και νέες ιδέες νέο έτος.

Στην κεντρική ομιλία που εκφώνησε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Γεώργιος Χαλόφτης αναλύθηκαν τα πεπραγμένα του 2022 και τέθηκαν οι στόχοι και το όραμα για το 2023. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο αιδεσιμολογιότατος π. Αλέξανδρος Κουργιαλής. Στην εκδήλωσή μας παρευρέθηκαν, εκτός των μελών και πολιτών που στηρίζουν τις δράσεις και το έργο μας, οι εξής:

– ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόριος Σταμούλης
– ο βουλευτής Δυτικής Αττικής και αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αθανάσιος Μπούρας
– ο βουλευτής Δυτικής Αττικής και γραμματέας της Βουλής κ. Ευάγγελος Λιάκος
– ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος
– ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ηρόδωρος κ. Σπύρος Τσιούνης
– οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Κουμπέτσος, Άγγελος Μακρυγιάννης, Θωμάς Κεφαλόπουλος, Αναστάσιος Καλλιάς, Αδαμαντία Κοροβέση, Παναγιώτης Μαργέτης, Δημήτριος Δάλλας, Σπύρος Νικολάου και Γεώργιος Στρατούρης
– ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Μεγάρων κ. Δημήτριος Βανάκας
– ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων κ. Δημήτριος Καϊάφας
– το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Τσώκος
– ο γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεγάρων – Νέας Περάμου και υπεύθυνος επιμελητηρίων και επιστημονικών φορέων κ. Ιωάννης Μιχάλαρος.
– οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Σταμάτης Πουλής (Νέα Δημοκρατία), Αντώνιος Υψηλάντης (ΠΑ.ΣΟ.Κ), Δημήτριος Καρακατσάνης (Ελληνική Λύση)
– εκπρόσωποι του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Μεγάρων, της Ομάδας Εθελοντών Μεγαριτών, του συλλόγου “Καβελλάρης” και του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγάρων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ελευθέριος Αυγενάκης και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Γεώργιος Κώτσηρας δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση για λόγους ανωτέρας βίας και αντ’ αυτού απέστειλαν επιστολές οι οποίες αναγνώστηκαν στους παρευρισκόμενους.
Οι αναφορές όσων κλήθηκαν να κόψουν ένα κομμάτι της βασιλόπιτας και να ευχηθούν για τη νέα χρονιά ήταν συγκινητικές και τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας. Μέσα από την παρουσία και τις ευχές πήραμε δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο της εθελοντικής και ανιδιοτελούς προσφοράς μας στην κοινωνία του δήμου Μεγαρέων βαδίζοντας στον 27ο χρόνο από την ίδρυσή μας.
ΚΑΛΗ ΧΡΌΝΙΑ!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button