Εκλογές στην ΤΟ ΠΑΣΟΚ Μεγάρων

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία για τα στελέχη της Δημοτικής Οργάνωσης, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Φλεβάρη 2013 οι διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τα Μέγαρα αλλά και τη Νέα Πέραμο θα εκπροσωπήσουν στο συνέδριο του Κινήματος που ξεκινάει την Πέμπτη, 8 σύνεδροι που εξελέγησαν σε ψηφοφορία στην οποία μετείχαν μέλη αλλά και φίλοι του κόμματος.

 

Τα αποτελέσματα και ποιοι εκλέγονται

 

Επί 235 ψηφισάντων (3 λευκά – 2 άκυρα), έλαβαν: Ιερ. Μέξιας 74, Αντ. Υψηλάντης 45, Γ. Στρατιώτης 42, Στ. Φρυγανάς 20, Μ. Πάνος 18, Ελ. Νικολάου 14, Θεοδ. Μιχάλαρος 13, Κατ. Σταμπόλα 6 (εκλέγεται με ποσόστωση).

pasok_feb2013

Η κοινωνική βάση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τόσο από τα Μέγαρα όσο και από τη Νέα Πέραμο, συμμετείχε στην διαδικασία με σθένος και αισιοδοξία, γνωρίζοντας πως το συνέδριο του κόμματος μας μπορεί να γίνει αφετηρία αλλαγής.

Ο Γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεγάρων, τα μέλη της Σ.Ε. αλλά και οι υποψήφιοι σύνεδροι, ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες που συμμετείχαν στις διαδικασίες.

Η μεγάλη συμμετοχή φίλων αλλά και μελών του κόμματος και στα Μέγαρα, είναι η αρχή της επιστροφής στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. όλων αυτών των ανθρώπων που αναζήτησαν λύσεις σε άλλους πολιτικούς χώρους και δεν βρήκαν απαντήσεις, διαπιστώνοντας  ότι η πόλωση και οι ανέξοδες υποσχέσεις δεν οδηγούν σε έξοδο από την κρίση.

 

Ο Γραμματέας Ιερ. Μέξιας

Τα μέλη της Σ.Ε.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button