Αθ. Μπούρας: Παρών στην πυρκαγιά της 20ης Ιουλίου – Μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στο Αλεποχώρι Μεγάρων, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ενεργοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα, εναέρια και επίγεια, για την καλύτερη αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου εκ του γραφείου του.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι, ο κ. Μπούρας, βρέθηκε ο ίδιος σε διάφορα σημεία του μετώπου, όπου συναντήθηκε, με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο, με τον δήμαρχο Μεγάρων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, με τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, τη Δασάρχη Μεγάρων, καθώς και με εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας.

Είχε επίσης, την ευκαιρία να συγχαρεί τα στελέχη του πυροσβεστικού σώματος και των σωμάτων ασφαλείας, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης που συνέδραμαν με υδροφόρες και μηχανήματα έργου, τους εθελοντές διασώστες του Ερυθρού Σταυρού και τις εθελοντικές ομάδες των Μεγάρων, των Βιλίων & των Ερυθρών, για την μάχη που έδωσαν για την κατάσβεση της φωτιάς.

Τέλος, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε την 21/7/2022, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, δημοσιεύθηκαν τα μέτρα στήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές κατά τον τρέχοντα μήνα στην Αττική, συμπεριλαμβανομένου και της περιοχής Αλεποχωρίου Μεγάρων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button