Χρυσός Βαλκανιονίκης ο Στεργιούλης

Το χρυσό μετάλλιο στα 60 μέτρα με χρόνο 6.75, κατέκτησε ο αθλητής του ΑΟ Μεγάρων, Μάκης Στεργιούλης, στους Βαλκανικούς αγώνες κλειστού στίβου, που διεξήχθησαν στην Κωνσταντινούπολη στις 23 Φεβρουαρίου 2013.

 

Δυστυχώς όμως, ο αθλητής είναι άτυχος, μιας και τελικά δε θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου σε λίγες μέρες στο Γκέτενμποργκ. Κι αυτό επειδή στις κούρσες που πέτυχε αρκετά καλό χρόνο (όρια δεν έθεσε φέτος η ευρωπαϊκή ομοσπονδία) έγιναν κάποια λάθη (χειροκίνητο χρονόμετρο!) και δεν θεωρήθηκαν οι χρόνοι του έγκυροι!

 

Στεργιούλης

 

Ο Μάκης Στεργιούλης δικαιούται να είναι στεναχωρημένος. Άλλωστε έκανε το 6.65, έστω και στην ημερίδα,είναι Πρωταθλητής και Βαλκανιονίκης και έκανε την επιστροφή του μετά από 8 χρόνια. Πραγματικά, χρειαζόταν μια ευκαιρία

 

Μη ξεχνάμε ότι η τελευταία συμμετοχή Έλληνα σπρίντερ ήταν πριν από 8 χρόνια, το 2005 στη Μαδρίτη, με τον Μάκη Στεργιούλη. Ήταν το τέλος μια καλής εποχής που προηγήθηκε με μετάλλια και διακρίσεις.

 

Τέλος, την Παρασκευή 1 Μαρτίου διεξάγεται η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Γκέτεμποργκ. Στην πρώτη ημέρα των αγώνων στη «μάχη» των προκριματικών ρίχνονται και η αθλήτρια του ΑΟ ΜεγάρωνΝίκη Πανέττα στο τριπλούν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button