Εκδόθηκε η ΚΥΑ παράτασης ενός έτους επιδότησης ενοικίου για τους πυρόπληκτους Κινέτας

Εκδόθηκε η ΚΥΑ (ΦΕΚ 3220/3-8-2020, τεύχος Β’) την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, με την οποία παρατείνεται για ένα έτος η επιδότηση ενοικίου, των πυρόπληκτων Κινέτας.

Δελτίο τύπου Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Αθανάσιου Μπούρα:

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, με το από 16/06/2020 Δελτίο Τύπου, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ, είχε ήδη λάβει τη διαβεβαίωση από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, ότι άμεσα θα εκδοθεί υπουργική απόφαση για παράταση επιδότησης ενοικίου για τους πυρόπληκτους.

Μετά από συνεχείς επαφές τόσο με τον ίδιο τον Υπουργό όσο και με την αρμόδια Γενική Διευθύντρια Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών κα Μ. Κλεάνθη εκδόθηκε η ΚΥΑ (ΦΕΚ 3220/3-8-2020, τεύχος Β’) την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, με την οποία παρατείνεται για ένα έτος η επιδότηση ενοικίου. Έτσι γίνεται πράξη η διαβεβαίωση η οποία από τις 16/6/2020 είχε δοθεί στον κ. Μπούρα.  

Ο κ. Μπούρας γνωρίζοντας τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις φυσικές καταστροφές που έχουν πλήξει την περιοχή της Κινέττας θα παρακολουθεί στενά την επίλυση όλων των ζητημάτων και θα βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button