Εισιτήρια διαρκείας της ΝΕΜ 2019-2020

Μετά την άνοδο στη Β’ Εθνική, η Νεανική Εστία Μεγαρίδος εξέδωσε τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2019 – 2020 (Blue card, Silver card, Gold VIP Card).

Οι κάρτες τιμώνται:

  • 70€ η Blue Card,
  • 100€ η Silver Card &
  • 300€ η Gold VIP Card

Η ομάδα της ΝΕΜ φέτος θα αγωνίζεται στο κλειστό γυμναστήριο του 8ου δημοτικού σχολείου, το οποίο παραχώρησε αποκλειστικά για την ομάδα ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Κάρτες Διαρκείας ΝΕΜ 2019-20! Βοήθησε κι εσύ τη «δάδα» ν’ ανάψει! Για πρώτη φορά στη Β’ Εθνική! Για πρώτη φορά στο 8ο!
Κυκλοφόρησαν ήδη οι Κάρτες Διαρκείας της φετινής Β’ Εθνικής, που θα αποτελέσουν το «εισιτήριο» στο όνειρο για την αγαπημένη μας ομάδα!
Οι κάρτες τιμώνται:
70€ η Blue Card,
100€ η Silver Card &
300€ η Gold VIP Card!
Στο νέο μας πλέον Κλειστό, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο, που έχει παραχωρηθεί αποκλειστικά στην ομάδα μας, μπορούμε επιτέλους να προσφέρουμε σε όλους τους φιλάθλους μας τις ανέσεις και τις προδιαγραφές για μια υψηλού επιπέδου αθλητική εκδήλωση.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Σταμούλη για την αποκλειστική παραχώρηση του 8ου και την πρόεδρο του «Ηροδώρου» κ. Ρήγα για την αγορά και την παραχώρηση των πολυτελών υλικών, που θα ομορφύνουν τα Κυριακάτικα απογεύματά μας.
Παρέχονται όλων των ειδών οι διευκολύνσεις για την εξόφληση της κάρτας.
Πληροφορίες για τις παροχές της κάθε μίας ξεχωριστά κάρτας στον Υπεύθυνο «Εμπορικού» της ομάδας Τάσο Μωραίτη 694 8532502, καθώς και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ..
Χορηγός Επικοινωνίας των Καρτών Διαρκείας ο Όμιλος «Ενημέρωση» του Άγγελου Βασίλαινα!

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button