Ακόμα μια διάκριση για τον προπονητή της ΝΕΜ Γιώργο Μάνταλο

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης βράβευσε τον προπονητή της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος – «φλόγας», Γιώργο Μάνταλο, για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ την σεζόν 21-22, όπως αναφέρει και ανακοίνωση της ομάδας.

Το βραβείο παρέλαβε από μια σπουδαία μορφή του ελληνικού μπάσκετ, τον Γιώργο Μπουσβάρο. Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, Βαγγέλης Ιωάννου, μίλησε στο τέλος της βράβευσης του Γιώργου Μάνταλου για τις καταπληκτικές δηλώσεις που κάνει μετά το τέλος των αγώνων και τόνισε πως υπάρχει στην χώρα μας αθλητικός και μπασκετικός πολιτισμός και ολοκληρώνοντας είπε ότι ο προπονητής της ΝΕΜ θα άξιζε να πάρει και το βραβείο ήθους.

Ο general manager και προπονητής της ομάδας για ακόμα μια φορά επεσήμανε ότι η βράβευση δεν αφορά στον ίδιο αλλά στη ΝΕΜ και στα Μέγαρα.

Για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Μάνταλος είχε στο πλευρό του σύσσωμο το Δ.Σ. της ΝΕΜ. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ιωάννης Βασιλείου και ο Τeam Manager της ΝΕΜ, Σπύρος Κουντεμάνης δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button