Εγκαίνια για το Marshmallow – Τα πάντα για τη βάπτιση, την προίκα μωρού και τη βρεφική ανάπτυξη [βίντεο]

Νέο κατάστημα στην πόλη των Μεγάρων του οποίου τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαρτίου. Η Παρί Κυριακούλη, με το Marshmallow (Μάρς Μέλοου), έναν καινούργιο χώρο με κομψότητα και ιδιαίτερο στυλ, παρέχει τη νέα τάση σε ό,τι έχει να κάνει με την προίκα μωρού, τη βάπτιση και τη βρεφική ανάπτυξη.

Όλα τα χρήσιμα προϊόντα βρεφικής ανάπτυξης από υποαλλεργικά υλικά φιλικά προς το μωρό σας και μια πλούσια γκάμα οικολογικών παιχνιδιών που αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών, σας περιμένουν στο Marshmallow και όλα από αναγνωρισμένες εταιρείες.

Οι έξυπνες ιδέες για δώρο σε παιδιά έως 12 ετών είναι ανεξάντλητες και ποικίλες.

Για εσάς που σκοπεύετε να γίνετε νονά ή νονός και θέλετε να ξεχωρίσετε με ποιότητα και μοναδικό στυλ, στο Marshmallow, θα βρείτε εξαιρετικά βαπτιστικά πακέτα premium εταιρειών.

Το Marshmallow είναι εδώ για να καλύψει και τις ανάγκες της νέας τάσης με τα πιο πρωτότυπα και καλοστημένα Diapercakes (ντάιπερ κέικς) για το baby shower ή το νεογέννητο μωράκι στο μαιευτήριο.

Η Παρί Κυριακούλη δεν θα μπορούσε να αφήσει το βαφτιστήρι σας χωρίς τη χειροποίητη λαμπάδα του φτιαγμένη απ’ την ίδια με ιδιαίτερη φροντίδα, αγάπη, φαντασία και εξαιρετικά υλικά.

Marshmallow. Ό,τι πιο γλυκό και κομψό για το μωρό τη βάπτιση και το παιδί σας. Marshmallow στη Χρήστου Μωραΐτου 54. Τηλέφωνο: 2296 080753.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button