ΕΥΡΩ-ινομανείς και η απεξάρτηση τους

Τον όρο ΕΥΡΩ-ινομανία τον δανείστηκα από τον νεαρό Ιταλό φιλόσοφο  Diego Fusaro.

 

Η ΕΥΡΩ-ίνη είναι μια ουσία που κατατάσσεται στις ισχυρά εξαρτησιογόνες, διότι από την αρχή της κατασκευής της (το 1943 με εντολή Χίτλερ), σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορεί, μέσω αυτής, να κυβερνήσει τον κόσμο.

 

Το εργοστάσιο παρασκευής της εδράζεται στην Φραγκφούρτη και ονομάζεται Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ε.Κ.Τ.) η οποία έχει απεριόριστες δυνατότητες παραγωγής.

 

Στο αρχικό στάδιο της χρίσης και για 7 – 9 χρόνια, παρέχει υψηλά επίπεδα ευημερίας και φαντασιώσεων. Έχεις την αίσθηση ότι είσαι πρίγκιπας και διέπεις ανάλογο βίο.

 

Η ΕΥΡΩ-ίνη είναι ισχυρό ναρκωτικό έλεγχου μυαλών των λαϊκών μαζών και η χορήγηση της γίνεται από την τηλεόραση, το διαδίκτυο και όλα τα Μ.Μ.Εξαχρείωσης.

 

Ο ΕΥΡΩ-ινομανής έχει συμπτώματα όπως ακριβώς των άλλων εξαρτημένων από ουσίες καταστροφής, ατόμων και είναι εύκολα διαγνώσιμος.  Πιστεύει ότι παίρνοντας την επόμενη δόση, ενώ καταστρέφεται, θα επανέρθει στην ομαλότητα μη υπολογίζοντας ότι για την δόση αυτή θα υπογράψει ένα μνημόνιο (M.O.U), ξεπουλήματος της ψυχής του, του κώλου του και των παιδιών του.

 

Επίσης δημιουργεί παραισθήσεις διότι, ενώ ο εξαρτημένος, έχει ζήσει και ζει την απόλυτη καταστροφή, εντός του Ευρώ και της Ε.Ε., ενώ έχει χάσει την δουλειά του και είναι μακροχρόνια άνεργος, ενώ χάνει την σύνταξη του, το μισθό του και τα λίγα αποθεματικά που έχει, νομίζει ότι εάν επιστρέψει στην Νέα Δραχμή θα έρθει η καταστροφή.

 

Έχει όμως και ευεργετικές ικανότητες η ουσία αυτή. Εάν π.χ. είσαι ο Mario Draghi τι κάνεις, γράφεις στο laptop σου ένα οποιοδήποτε νούμερο με πολλά μηδενικά και πατώντας το enter αυτόματα το δανείζεις στις Κεντρικές Τράπεζες των 18 χωρών της ευρωζώνης, οι οποίες με την σειρά τους το ξαναδανείζουν στα κράτη τους.

 

Δηλαδή δημιουργεί χρήμα από το πουθενά και μετά περιμένει την είσπραξη, ωραία δουλειά και «κουραστική».

 

Είναι επίσης ευεργετική και σε αυτούς που αποκαλούμε «ολιγάρχες», διότι με το χρήμα του Mario Draghi  εξαγοράζουν τις 18 κυβερνήσεις που υποχρεούνται να χορηγούν αδιάκοπα στους λαούς τους την βλαβερή για αυτούς ουσία κ.ο.κ., έτσι ώστε να μας πίνουν το αίμα σαν βρικόλακες που έχουν μεταμορφωθεί.

 

Η διακίνηση στην χονδρική, γίνεται αποκλειστικά από άπατρις γραφειοκράτες και τα τσιράκια τους, τους πολιτικούς.

 

Η σοβαρότερη παρενέργεια είναι ο ισχυρός έλεγχος των κρατών και της ιστορίας τους, έτσι ώστε να μπορούν να την διαγράψουν μονομιάς, διαγράφοντας έτσι και τα ίδια τα κράτη.

 

Είναι τόσο ισχυρή που κατάφερε μέσα σε πέντε χρόνια να διαγράψει λαϊκούς αγώνες 150 χρόνων, για την απόκτηση εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

 

Ελέγχει τους δρόμους της εθνικής ανεξαρτησίας, και βλάπτει σοβαρά την υγεία των εθνών κρατών.

 

Ευτυχώς όμως υπάρχει ένα ίδρυμα που λειτουργεί σαν κέντρο απεξάρτησης και ονομάζεται «Προσωρινή Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας» το ίδρυμα αυτό στηριζόμενο στην βαθιά γνώση της εθνικής μας ιστορίας (1821 – 1940 – 1973 – 2011), έχει μελετήσει ένα πλάνο ολικής απεξάρτησης.

 

Το πλάνο αυτό απαρτίζεται από 7 σημεία αλλά απαιτεί την αυστηρή τήρηση των, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι εγγυημένο.

 

Αυτά είναι τα εξής:

  • Ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος και την διάλυση του κοινοβουλίου.
  • Διαγραφή του συνόλου του χρέους σαν παράνομο και καταχρηστικό, με την ανακοίνωση στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ.
  • Ακύρωση όλων των δανειακών συμβάσεων και δεσμεύσεων που προκύπτουν από αυτές.
  • Αποχώρηση από το Ευρώ και την Ε.Ε.
  • Τιμωρία όλων των ενόχων που μας οδήγησαν μέχρι εδώ από την μεταπολίτευση και μετά.
  • Συντακτική Εθνοσυνέλευση για αλλαγή του συντάγματος όπως ο λαός επιθυμεί.
  • Λαοκρατία μέσω εκλογών αμόλυντων και ελεύθερων με απλή αναλογική.

 

Η μόνη απαίτηση για την ένταξη σου είναι να είσαι ορκισμένος πατριώτης και να αγαπάς την Ελλάδα και τον λαό της.

 

Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στον Γ.Α.Π. τον Παπαδήμο, τον Σαμαρά και στον Τσίπρα, και σε όλους που συνετέλεσαν στην καταστροφή της πατρίδας μας.

 

Εξάλλου στο σημείο 5 αυτοί θα έχουν άλλο να ασχολούνται για να σωθούν από την πραγματική δικαιοσύνη για την αποκατάσταση επιτέλους των αδικιών που μαστίζουν για αιώνες αυτό τον τόπο.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button