Δόθηκε κι άλλη παράταση για τη ρύθμιση οφειλών στο Δήμο Μεγαρέων μέχρι 15 Ιουλίου 2015

Όπως είναι γνωστό με νεώτερη απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργείου Οικονομικών, παρατάθηκε  η προθεσμία για ρύθμιση οφειλών στο Δήμο Μεγαρέων μέχρι τις 15 Ιουλίου  2015.

 

Στη ρύθμιση αυτή υπενθυμίζεται ότι , υπάγεται το σύνολο των οφειλών που έχουν βεβαιωθεί μέχρι τις 26  Μαΐου 2015, συμπεριλαμβανομένων και των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης  σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με το Ν 1337/1983.

 

Οι οφειλές  δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ , με πλήρη απαλλαγή προσαυξήσεων και τόκων ή σε μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής,  που τις επιβαρύνουν.

 

Το ελάχιστο ποσό της μηνιαίας δόσης της Ρύθμισης είναι (20) Ευρώ.

 

Είναι  όπως φαίνεται  η τελευταία ευκαιρία που παρέχεται προς τους πολίτες για να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

 

Στο Δήμο Μεγαρέων εξακολουθεί να  λειτουργεί  το Γραφείο Πληροφόρησης των ενδιαφερομένων (αρμόδια Υπάλληλος Κα Φωτεινή Λουκά Τηλ. 22960 81909.

 

Όσοι λοιπόν εκ των συμπολιτών δεν έχουν προβεί στη συγκεκριμένη διαδικασία,  ας σπεύσουν μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουλίου  να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button