Ευχές δημάρχου Μεγαρέων προς διαγωνιζόμενους στις πανελλήνιες εξετάσεις

Πέρασε εφέτος μία δύσκολη εκπαιδευτική χρονιά για όλους, μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικούς, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Όμως η ώρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, που διεκδικούν μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έφτασε και σε λίγες ημέρες θα κληθούν να καθίσουν στα θρανία τους για τελευταία φορά.

Εν όψει λοιπόν της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης προέβη σήμερα στην παρακάτω δήλωση:

«θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας καλή επιτυχία.
Με δύναμη, αισιοδοξία, ψυχραιμία και υπομονή, να ολοκληρώσουν επιτυχώς την προσπάθεια, που έχουν από καιρό αρχίσει και να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής τους, γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας.
Είναι μια ευκαιρία να ευοδωθούν οι προσπάθειες και οι κόποι τόσων ετών.
Δεν αποτελεί όμως την καθοριστική δοκιμασία στη ζωή τους, για τα παιδιά μας, γι αυτό και χρειάζεται ηρεμία και νηφαλιότητα ώστε να διεκδικήσουν τη θέση, που τους αξίζει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Παιδιά, σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα και σας συγχαίρω εκ των προτέρων για την προσπάθεια, που καταβάλετε στην οποία στεκόμαστε αρωγοί.
Ήρθε η ώρα οι κόποι σας να ανταμειφθούν!
Καλή Επιτυχία.
Εύχομαι επίσης στους γονείς των παιδιών και στους καθηγητές τους καλή δύναμη».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

φωτογραφία αρχείου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button